2777
2789
آره اسمشون تو نینی سایت زیاد شنیدم باور کن 7 ساله این دکتر اون دکتر میرم تازه پارسال فهمیدیم شوهرمم ...

عمل کرد شوهرت؟ منم شوهرم اسپرمش ضعیف و کم تحرک بود ذخیره تخمدان خودمم کم بود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل کرد شوهرت؟ منم شوهرم اسپرمش ضعیف و کم تحرک بود ذخیره تخمدان خودمم کم بود

اسپرمش کم تحرکه یعنی تحرک اسپرم aصفره مورفولوژیش 6 درصده دی اف آیشم با مصرف چند ماه مکمل آورد پایین دکتر گفت اگه قراره میکرو کنید نیازی به عمل نداره چون تو میکرو نیازی به تحرک اسپرم نداریم

خدایا به امید تو
اسپرمش کم تحرکه یعنی تحرک اسپرم aصفره مورفولوژیش 6 درصده دی اف آیشم با مصرف چند ماه مکمل آورد پایین ...

به نظرم میکرو نکن مستقیم برو ای وی اف.من سر اولی دوبار ای یو ای کردم باردار نشدم دکتر گفت ای وی اف کن.الکی وقتت تلف میشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
به نظرم میکرو نکن مستقیم برو ای وی اف.من سر اولی دوبار ای یو ای کردم باردار نشدم دکتر گفت ای وی اف ک ...

میکرو انجکشن از آی وی اف بالاتره ها الان دیگه بجای آی وی اف میکروانجکشن می کنن آی یو آی که آره درصدش کمه ولی میکروانجکشن از همه بهتره

خدایا به امید تو
به نظرم میکرو نکن مستقیم برو ای وی اف.من سر اولی دوبار ای یو ای کردم باردار نشدم دکتر گفت ای وی اف ک ...

من قرار بود میکرو کنم اون ماه ولی دکتر گفت آی یو آی منم انجام دادم ولی منفی شد جواب آی یو آی

خدایا به امید تو