2777
2789
از چه لحاظ حساسی؟؟ خب داروهاش عوارض داره ولی چاره ای نیست اگه خودت میتونی باردار شی رحم نگیر .چند با ...

سه بار آی یو آی کردم واینکه بخاطر بارداری خارج رحم یدونه لوله دارم شوهرمم واریکوسل داره آی وی اف تابحال نکردم

خدایا به امید تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=102022539]وقتی قرارداد می بندن.مگه می تونن دوباره 

تو قرارداد نوشته مثلا ۳۰ میلیون پول به طرف میدن و ماهیانه ۵۰۰ تومن بعلاوه همه هزینه های پزشکی و سونو و دارو و ایاب ذهاب و این چیزا....اون خانمه میگفت بعد انتقال جنین ساروگیتش گفته دندونام خرابه باید شیش تومن بدی برم درستش کنم وگرنه درد بگیره مسکن میخورم برا بچه ت بده😐😐😐

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
[QUOTE=102022539]وقتی قرارداد می بندن.مگه می تونن دوباره  تو قرارداد نوشته مثلا ۳۰ میلیون پول ...

وای چقدر بد اینطوری

من با یه موسسه حرف زدم گفت 32 ملیون میدیم به صاحب رحم نوشته بود تو سایت موسسه که تا آخر بارداری نه من اون خانومو می بینم نه اون خانوم منو می بینه زایمان می کنه بچه رو میدن به ما

خدایا به امید تو
من سینه هام فیبروکیستیکه داروهارو می خورم خیلی اذیت میشم استرسم بیشتر میشه نمی دونم اصلا دوست ندارم ...

نه گلم این اشتباه‌ نکن انشالله  خودت باردار میشی .بارداری تجربه شیرین و بی نظیریه بعدش باید کلی پول بدی برا ساروگیت و کلی دردسر و اینکه اون آدم قابل اعتمادی باشه یا نه و فامیل هزار تا حرف برات در میارن.درسته ای وی اف سخته اما هزاررررر برابر بهتر از رحم گرفتنه .بچه ت تو رحم خودت رشد کنه بهتره یا تو رحم آدمی که نمیدونه از چه فرهنگ و شخصیتیه.منم دو سه بار ای وی اف کردم سر هردو بچه م و روزی هزار بار شکر میکنم که این امکانات پزشکی هست و ماها هم میتونیم مادر شدن رو تجربه کنیم.امیدوارم به همین زودی باردار بشی و نی تی تو به دنیا بیاری 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سه بار آی یو آی کردم واینکه بخاطر بارداری خارج رحم یدونه لوله دارم شوهرمم واریکوسل داره آی وی اف تاب ...

الان اکثر دکترا بعد بار آی یو آی  دیگه میرن برا ای وی اف. شمام ای وی اف کن انشالله نتیجه می گیری و اصلا به رحم جایگزین فکر نکن.اپن دوستم رحم شو دراورده بود که رحم گرفت.شما که خداروشکر مشکلی نداری چرا رحم بگیری 

نه گلم این اشتباه‌ نکن انشالله  خودت باردار میشی .بارداری تجربه شیرین و بی نظیریه بعدش باید کلی ...

نمی دونم خودمم گیج شدم از خدامه خودم این حس قشنگو داشته باشم ولی وقتی دارهارو می خورم سینه هام درد می گیره میزنه زیربغلم دستم تا یه مدت اذیتم با خ دم گفتم شاید این راه خوبی باشه نمی دونم برام دعا کنید خدا بهترین راهو جلو پام بزاره

خدایا به امید تو
الان اکثر دکترا بعد بار آی یو آی  دیگه میرن برا ای وی اف. شمام ای وی اف کن انشالله نتیجه می گیر ...

چه می دونم فکرم هزار جا میره استرس می گیرم وقتی میخوام داروهارو استفاده کنم

خدایا به امید تو

اگه میتونی بیا تهران من بچه اولم پیش دکتر رضا نصر رفتم کارش حرف نداره پیج داره تو اینستا برو ببین. 

دومی رو بیمارستان عرفان پیش دکتر سهیلا عارفی رفتم ا‌ونم خوبه 

اگه میتونی بیا تهران من بچه اولم پیش دکتر رضا نصر رفتم کارش حرف نداره پیج داره تو اینستا برو ببین.&n ...

آره اسمشون تو نینی سایت زیاد شنیدم باور کن 7 ساله این دکتر اون دکتر میرم تازه پارسال فهمیدیم شوهرمم مشکل واریکوسل داره حالا تلزه پیشاین دکتر خیالم راحته که دکتر خوبیه واینکه شوهرمم وقت نداره بیاد تهران همینجارو به زور میاد

خدایا به امید تو
نمی دونم خودمم گیج شدم از خدامه خودم این حس قشنگو داشته باشم ولی وقتی دارهارو می خورم سینه هام درد م ...

آخی عزیزم تحمل کن دیگه سخته خیلی تا کسی این راه و نره نمیدونه چقد سخته ولی ارزشش رو داره .درد رو تحمل کن واسه چی ۳۰_۴۰میلیون بدی رحم بگیری

دارم به نی نی م شیر میدم دعا میکنم خدا یه نی نی خوشگل و سالم تو دامنت بزاره