2777
2789
برا خودش هی نظر میده، اونم بی ربط، می ترسم تو تربیت بچمم بخواد دخالت کنه  

غلط ميكنه! حرف زد بگو من مامانشم خودم بهتر از تو ميدونم چيكار كنم. بگو شما روش تربيتي تو بذار براي بچه خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جور كه فكر كني هر جور كه ميتونست منو حرص ميداد، بي ادبي ميكرد پشت سرم حرف ميزد الكي، بچه مو اذيت ...

مال من می خواد خودشو به بچم نزدیک کنه، بچم بهش عادت کنه ، می دونم طرز حرف زدنش اینو میگه 

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀
غلط ميكنه! حرف زد بگو من مامانشم خودم بهتر از تو ميدونم چيكار كنم. بگو شما روش تربيتي تو بذار براي ب ...

خیلی پررو  هستش ، جواب پدر شوهر و مادر شوهرمم میده ، چه برسه به من 

مال من می خواد خودشو به بچم نزدیک کنه، بچم بهش عادت کنه ، می دونم طرز حرف زدنش اینو میگه 

چند سالته خودت؟ اون چند سالشه؟ 

من جاريم خيلي ازم بزرگتره بچه هم داشت قبل اين. من ساده و كم سن بودم نميدونستم بايد چجوري اينو بنشونم سر جاش. تو سعي كن غير مستقيم يه كاري كني زياد بچه ت دست جاريت نباشه بغلش خيلي نده. فقط حواست باشه حتي به شوهرتم نگو علتش چيه و قصد اون چيه و قصد تو چيه. فقط هر دفه بغلش كرد با فاصله ي يكي دو دقيقه كه تو بغلش بود برو بگيرش به يه هوايي. مثلا شير ميخواد يا پوشكش بايد عوض شه يا بادگلو داره يا مثلا فلاني گفته يه لحظه بيار ببينمش يا هر چي كه به ذهنت رسيد. بچه از اول كه عادت نكنه ديگه طرفش نميره بزرگتر بشه.

عزیزم بچه بیاداونقدرسرشماوهمسرتوگرم میکنه که ازهیچی یادتون نمیاد

الانم باهمسرت برولباس بچه گونه هاوتخت و....نگاه کنیدچندماه راهش ببرتامهربچه بیفته تودلش 

جاری کیل چنده 

من بارداری اولم تابیکارمیشدیم باهمسرم میرفتیم مغازه های سیسمونی تماشا وخرید البته پولشومامانم دادن 

اماحس خوبی بود دیدن لباس بچه گونه ها 

یااگرمامانتون خریدمیکنند نشون همسرت به مروربده 

بذار حس پدربودن تووجودش بیشتربیداربشه 

نگران نباش

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چند سالته خودت؟ اون چند سالشه؟  من جاريم خيلي ازم بزرگتره بچه هم داشت قبل اين. من ساده و كم سن ...

مرسی از راهنماییت ، من خودم فقط ۵ سال ازش کوکچترم ولی واقعا ساده هستم، سرمم تو کار و زندگی خودمه ولی اون برعکسه منه . امیدوارم مشکل ساز نشه برام چون شوهرم طرف اونا رو خواهد گرفت که من مقصرم بچرو دور می کنم و اینا ...

خب بچم داره چش اینکارارو میکنه اخه

آره قبل از اينم بچه داشت .ديگه الان نميتونه اذيت كنه.  چند سال اول كه بچه هامون كوچيكتر بودن اينطوري بود. ولي كلاً نرمال نيست اخلاقاش. از اول كه من ازدواج كردم با من بد بود. وقتي بچه شم  اينطوري شد شمشيرو از رو بست . بعد كم كم يه ذره خفيف تر شد تا اينكه من يه بچه ديگه آوردم باز يه كم يه جوري شد ولي من ديگه حواسم خيلي بهش بود اصلا نميذاشتم دست بزنه به بچه م.

مرسی از راهنماییت ، من خودم فقط ۵ سال ازش کوکچترم ولی واقعا ساده هستم، سرمم تو کار و زندگی خودمه ولی ...

قربونت.  براي همين ميگم كه شوهرت نفهمه تو عمداً داري دور ميكني بچه رو. يه جوري رفتار كن كه طبيعي باشه. اگه شك كرد و بهت گفت مثلا چرا نميذاري بچه بغل فلاني باشه، بگو نه بابا چرا نذارم خب پوشكشو بايد عوض ميكردم وگرنه مشكلي ندارم. بعد دفه ي ديگه توي يه موقعيتي كه حتماً شوهرت ببينه  بذار بچه دست جاريت باشه چند دقيقه اي، ولي باز به يه بهانه ي ديگه بگيرش. كم كم شوهرت براش عادي ميشه ديگه بهت گير نميده حتي اگه بچه رو كلاً دست جاريت ندي. حالا اينكارايي كه بهت ميگم خودم نكردمااا ( چون حوصله ندارم نقش بازي كنم يهويي ميام ميگم به اين علت به اون علت نميخوام بچه رو بدم دستشون، اونم طرف فاميلاي خودشو ميگيره و با من لج ميكنه) ولي تو مثل من نباش صبر و سياست داشته باش😂😂😂😂

قربونت.  براي همين ميگم كه شوهرت نفهمه تو عمداً داري دور ميكني بچه رو. يه جوري رفتار كن كه طبيع ...

باشه حتما ، ممنون از راهنماییت ❤️❤️❤️