2777
2789

من هرچی جمع میکنم فقط یه روز تمیزه 

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

چون عین اسب کالسکه همش در حال اینور و اونور رفتنیم. :/

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

خونتو استاندار کن

بشین فکر کن ببین چیکار میتونی بکنی چه تغییراتی میتونی بدی که خونه بهم نریزه 

مثلا وسایل اضافی رو یا دور بریز یا بفروش یا ببخش

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

صبح تمیز میکنیم غروبم تمیز میکنیم من خودم روزی دوبار جاروبرقی میکشم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

داییم همیشه میگفت هر دفعه که از جاتون بلند میشین مثلا میرین در باز کنین دستشویی میرین اب بخورین هررررکاری یه وسیله که سرجاش نیستو برداررین بزارین سرجاش هییییییچوقت دیگه کثیف نمیشه خونه حتی با بچه فقط کافیه یادت نره

فروش لوازم آرایش با قیمت مناسب 

موقع هایی ک خوابه باید کار کرد یا وقتی ک سیرش کردی و بازیش میاد بچه رو بدی به یه نفر دیگه تو به کارت برسی مهمترین چیزم اولللل نظم بعد تمیزی هرچی رو از جاییی برمیداری سر جاش بزار 

شبا حتما اشپز خونتو پاک کن

من اتفاقل بعد تولد دخترم مرتب تر شدم,تند تند جمع میکنم,الانم دوسالو نیمشه همیشه خونم مرتبه البته الان تمام اسباب بعزیاشو پخش کرده اما میزارم خوب بازیشو میکنه بعد جمع میکنم,روزی دوبار مربت میکنم صبح ها و شب ها

وای آخه بدم میاد یکی بیاد خونمون خونه کثیف باشه خجالت میکشم مخصوصا پیش مادر شوهرم اینا

بیایید برای آمدنش کاری کنیم مرهمی باشیم بر دل غم دیده اش .با تو روح و روان من آرام میگیرد ای که نامت گره گشای غم هاست 

ي شوهر مرتب و تميز دارن 

من ديروز خونه رو برق انداختم 

امروز پريود شدم تخت خوابيدم ناهار نپختم 

شوهرم اومد خونه شروع كرد ناهار پختن 

الان خونمو ببيني فكر ميكني چيزي ب اسم نظافت ب خودش نديده 

دستش درد نكنه غذا درست كرده ولي اگه خودم ميپختم كارم خيلي اسون تر بود تا جمع كردن كثيفياي خونه ك الان اون با ي اشپزي بوجود اورد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊