سلام خانما من از همون روزای اول بعداز ازدواج اقدام کردم برای بارداری هم خودم عاشق بچه بودم هم همسرم . همون ماه اول باردار شدم اما نمیدونم چرا ؟بعداز مثبت شدن بی بی چک و گذشت ۴روز پریود شدم یا به عبارتی سقط زودرس داشتم خلاصه دوباره بصورت طبیعی اقدام کردم و بعداز سه ماه مجدد باردار شدم و بعداز ۷هفته سقط کردم.خیلی ضربه بدی بود و از لحاظ روحی داغووون بودم و دکترم رو عوض کردم متوجه شدم که pcoهستم و درمان رو شروع کردم تا یکسال بعد که در دی ماه دوباره باردار شدم و توی ۷هفته سقط شد...
اون روزا بدترین روزای عمرم بود همش میومدم نی نی سایت و تاپیکای خانما از سقط و امید مجدد به بارداری و .... و معجزه میخوندم و خودمم منتظر معجزه بودم بعداز سقط دقیقا بعداز اردیبهشت امسال رسما درمان رو شروع کردم با لتروزول و دگزامتازون .ماه اول نشد ماه دوم پریودم ریخت بهم اما ماه سوم با امپول اچ ام جی و درست در اوج بی تفاوتی و تقریبا نا امیدی باردار شدم. بیشتر از کمک دارو ها لطف و معجزه خدا بود و امام رضا ع 
شب عید غدیر یه کلیپ دیدم از امام رضا که دهه ی کرامت امسال یه پسربچه زرندی رو شفا داده اون پسربچه گفت که امام رضا ع رو به مادرشون قسم داده منم دلم شکست گفتم امام رضا توروجون مادرت دست رد به سینم نزن.بچه ها وقتی بی بی چک شد تا چندساعت فقط گریه میکروم و شرمنده بودم از این همه لطف خدا... این قصه ی بارداری من بود مطمئنم خود امام رضا محافظشه و بچم سالم میرسه بغلم.براتون آرزو میکردم همتون این حس قشنگ رو تجربه کنین 
برای منم دعا کنین بچم بسلامت بیاد بغلم
یاعلی