2777
2789

سلام خانما من از همون روزای اول بعداز ازدواج اقدام کردم برای بارداری هم خودم عاشق بچه بودم هم همسرم . همون ماه اول باردار شدم اما نمیدونم چرا ؟بعداز مثبت شدن بی بی چک و گذشت ۴روز پریود شدم یا به عبارتی سقط زودرس داشتم خلاصه دوباره بصورت طبیعی اقدام کردم و بعداز سه ماه مجدد باردار شدم و بعداز ۷هفته سقط کردم.خیلی ضربه بدی بود و از لحاظ روحی داغووون بودم و دکترم رو عوض کردم متوجه شدم که pcoهستم و درمان رو شروع کردم تا یکسال بعد که در دی ماه دوباره باردار شدم و توی ۷هفته سقط شد...

اون روزا بدترین روزای عمرم بود همش میومدم نی نی سایت و تاپیکای خانما از سقط و امید مجدد به بارداری و .... و معجزه میخوندم و خودمم منتظر معجزه بودم بعداز سقط دقیقا بعداز اردیبهشت امسال رسما درمان رو شروع کردم با لتروزول و دگزامتازون .ماه اول نشد ماه دوم پریودم ریخت بهم اما ماه سوم با امپول اچ ام جی و درست در اوج بی تفاوتی و تقریبا نا امیدی باردار شدم. بیشتر از کمک دارو ها لطف و معجزه خدا بود و امام رضا ع 

شب عید غدیر یه کلیپ دیدم از امام رضا که دهه ی کرامت امسال یه پسربچه زرندی رو شفا داده اون پسربچه گفت که امام رضا ع رو به مادرشون قسم داده منم دلم شکست گفتم امام رضا توروجون مادرت دست رد به سینم نزن.بچه ها وقتی بی بی چک شد تا چندساعت فقط گریه میکروم و شرمنده بودم از این همه لطف خدا... این قصه ی بارداری من بود مطمئنم خود امام رضا محافظشه و بچم سالم میرسه بغلم.براتون آرزو میکردم همتون این حس قشنگ رو تجربه کنین 

برای منم دعا کنین بچم بسلامت بیاد بغلم

یاعلی

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن

ان شاالله به حق پنج تن بارداری خوب و نی نی سالمی داشته باشی و بعدم بیای خاطره شیرین بارداری و زایمانتو برامون بگی😍😍😘😘

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ بار سقط داشتی آزمایشهای تخصصی دادی تا بفهمی علت سقط مکرر چی بود؟

نه اولی رو جز بارداری حساب نکردن و گفتن آزمایش بتا ۵۰بوده و باردار نبودی

منم روز تولد امام زمان تلویزیون داشت جمکران نشون میداد گفتم امشب باید به من عیدی بدی امام زمان.به دلم انداخت بی بی چک زدم مثبت شد. بماند که تا ۱۲ هفته چقدررررر سختی کشیدم و استراحت مطلق و خونریزیه شدید و اینا.... ۱۲ هفته شد رفتم غربالگری گفتن تو شکم بچت یه کیست هست.پیگیری کردم کیست بزرگتر میشد دکتر گفت برم آنومالی‌.۱۵ هفته بودم رفتم آنومالی گفت کیست بچه خیلی بزرگ شده. پرسیدم قلبش میزنه؟گفت آره میزنه اما گرسنه ای تکون نمیخوره ببینم در چه وضعه‌.فردا بیا ببینم. فرداش رفتم نی نی قلبش نمیزد....

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
منم روز تولد امام زمان تلویزیون داشت جمکران نشون میداد گفتم امشب باید به من عیدی بدی امام زمان.به دل ...

مطمئن باش هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما خیری توشه

منم روز تولد امام زمان تلویزیون داشت جمکران نشون میداد گفتم امشب باید به من عیدی بدی امام زمان.به دل ...

😭😭😭😭😢😢😢😢عزیزززززم💔

انشاالله خیلی زود صاحب یه نینی خشگل و ناز میشی گلم

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

عزیزم برات صلوات فرستادم،  خدا انشالله تو دلیتو صحیح و سالم برات نگه داره

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم