2777
2789

سلام من حدود یک ساله پسرمو از شیر گرفتم.بعد از یک سال ک سینه امو فشار میدم هنوز ترشح دارم.الانم ی مدته سینه سمت راستم سوزن سوزن میشه و تیر میکشه.احساس میکنم ی توده تو سینه امه.نوبت سونو گرافیم هفته دیگه اس.ولی خیلی نگرانم.میترسم ی وقت سرطان نباشه😭

منم تا چن ماه فشار میدادم ترشح داش انشاالله ک چیزی نیس

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

من بچم از دوماهگی شیرخشکی شد تا الان دقیقا یکسال و 4ماهه شیر نمیدم ولی ترشح شیر از سینم میاد.دیروز رفتم دکتر گفت غدد شیری هست.اول ازمایش پرولاکتین بده اگه بالا بود دارو میدم اگه نبود خودش رفع میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوزش ندارم ولی تیر کشیدن اره.این ماه ب قذری سقف شده بود و تیر میکشید ک گفتم میمیرم.ولی بعدش درست ...

شما فقط ی سینه اتون تیر میکشید؟واسه من فقط سینه راستم اینجوری تیر میکشه و سوزن سوزن میشه.ولی جفت سینه هامو فشار میدم شیر داره