2777
2789
عنوان

کی همستر داره؟

13104 بازدید | 43 پست

میخوام بخرم چیز زیادی ازش نمیدونم هرچي ازشون ميدونين بگین نگه داریش غذاش اینکه بیماری میاره یا نه جای دسشوييشو ميفهمه یا نه ...

اونايي که دارن راضین؟

ماده یا نر؟ میگن ماده ها پریود میشن😐

شهرستانم خريد نتي خوبه یا نه؟

تو اتاق نگهش دارم مشکلی نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت بر ذهن منحرف😢همبستر یا همستر😑💣

😂😂😂😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

اول که فقط یکی بگیر نر و مادشو نمیدونم، جای دستشوییشو خودش جدا میکنه بلده ولی بو میده باید زود زود عوض کنی زیرشو. غذا هم تقریبا همه چی میخوره

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

همستر و نمیتدنی ول کنی مثله سگ یا خرگوس چون زودی همه چی و میجون 

من خودم دوست ندارم

تو جایی مثله اکواریم با ی عالمه چوب خورد شده نگهداری میشه 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ایناش

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

باید تو اکواریوم نگهش داری یا جعبه محکم چوبی ک نتونه با دندون سوراخش کنه

غذا هرچیزی بدی میخوره

ی وسیله برا بازی کنه باید واسش بزاری

تو جعبه یا اکواریوم خاک اره باید بریزی تو همونا جیش میکنه زیاد بو نمیده هر ی مدت باید عوض کنی خاک اره هاشو

ظرف آبم باید براش بزاری

بیشتر شبا بیداره روزا خابه

من ک خوشم نیومد ازش زیاد وول میخورد خش خش میکرد فروختمش دوباره

همسرم دلیل من است. 💜🌱