2777
2789

خانوما من شنبه رفتم اپیلاسیون زیربغل بعد امروز اتفاقی تو آینه داشتم زیربغلمو نگاه میکردم که متوجه شدم یه یچیزه پوست مانند اندازه نوک سوزن خیلی خیلی ریز و تک بود روی پوستم بود منم کشیدمش کندمش

بنظرتون این زگیله؟؟؟😭😭 یا ممکنه پوستم بوده باشه بخاطر اپیلاسیون پوستم بلند شده باشه؟؟

یا ممکنه از خال ریزا بوده باشه؟؟؟؟؟؟😢😢😢

مگه زگیل نباید دسته ای باشه؟؟

تورو خدا کمک کنیدددددددد

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من در مورد زیگل زیاد اطلاعات ندارم. ولی خانومایی که اگلاسیون تو سالن آرایشی انجام میدن در معرض عود غدد لنفاوی هستن. من تو خونه اپلاسیون کردم یکسال همش دکتر ودارو  واسه تحریک شدن غدد لنفاوی درگیر بودم... یه اپلیدی گرفتم راااحت شدم 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
من در مورد زیگل زیاد اطلاعات ندارم. ولی خانومایی که اگلاسیون تو سالن آرایشی انجام میدن در معرض عود غ ...

من چن ماه پیش این اتفاق برام افتاد غدد لنفاوی زیر بغلم ورم کرد ولی بعد چن روز اوکی شد

ولی اینو خیلی میترسم برام دعا کن چیزی نباشه

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
نمیدونم والا خیلی ریز بود اصلا اندازه ش نصف برنج نیم دونه تاکید میکنم نصف برنج نیم دونه

نگران نباش اپیلاسیون باعث موی زیرپوستی میشه که شکل جوش در میان

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش