2777
2789
عنوان

دوران بارداری پرهیز غذایی داره؟

54 بازدید | 12 پست

سلام.تو بارداری چه چیزایی  منع مصرف  داره،مثلا میگن لبنیات گاوی باعث حساسیت بچه میشه.اگه اطلاعاتی دارین ممنون  میشم بهم بگین

حساس باشی یه چیزی میشه.من سر این حاملگیم تا حالا دو بار پفک هم خوردم .یه بار هم سوسیس.نت هم اصلا خاموش نمیشه.کاری که سر بارداری های قبلیم به هیچ عنوان نمیکردم 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس باشی یه چیزی میشه.من سر این حاملگیم تا حالا دو بار پفک هم خوردم .یه بار هم سوسیس.نت هم اصلا خام ...

یه خانوم دکتری میگفت امروز یه باردار اومده بود از سوسیس مسمومیت غذایی گرفته بود هیچکارم نمیشه براش کرد لطفا رعایت کنین

من همه چی خوردم از همون اول

حتی زعفران و زرشک که باهاش غذای مورد علاقمو درست میکردم هفته ای یبار

چیزایی که ضررداره رو سعی کن تو حجم زیاد و پشت هم استفاده نکنی فقط 

و سه ماه اول بیشتر استراحت کن تا جای نی نی محکم شه

از پله زیاد بالا پایین نرو و زیاد پیاده روی نکن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
نت دیگه چرا؟

خب نت هم بده برا جنین.البته ثابت شده نییت ولی میگن صرر داره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خونمون پله زیادداره.یک ماه دیگه هم اسباب کشی دارم    

من ۸ ماهگی اسباب کشی داشتم .اگه کسی نیست مادر خاهری کسی .کارگر بگیر اگه توانشو داری .نداری هم کم کم بچین .هی یکم بچین هی دراز بکش

یه خانوم دکتری میگفت امروز یه باردار اومده بود از سوسیس مسمومیت غذایی گرفته بود هیچکارم نمیشه براش ک ...

چشم