2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ام سیب زمینی تخم مرغ ای ام املت ای ام. نون پنیر خیار گوجه😂

من دیشب نون پنیرخیارگوجه خوردم،شوهرم ماکارونی،پسرم کته ومرغ  یعنی اینقدبرای خودم ارزش قائلما،ازیه طرفم توآب گوجه غرق شده بودم(خدابخواد دارم رب میدرستم😌)

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
کجایی منم بیام دلم خواس😂😂😂نمیگی یه حامله شکمو اینجاس😜😜

خودم از حامله بدترمیشم پری شدنی شکمو میشم 🤦

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
خاک تو سرم کنن بعد از زایمان هر وقت پری بشم همش ویار دارم بخورم منی که صبحانه نمیخورم این وقت فقط دل ...

اخه چرا خاک تو سرت عزیزم خیلیم عالیه نوش جان

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
من دیشب نون پنیرخیارگوجه خوردم،شوهرم ماکارونی،پسرم کته ومرغ   یعنی اینقدبرای خودم ارزش قائلما، ...

وای وای رب رب رب رب رب 😛😛😛😛😛😛

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
لامصب ریسکیه یه بار خوب میشه همچین ملاتش سفت و مرتبه میشه باهاش دیوار بچینی یه بارم واااا میره حالا ...

من هیچوقت آرد نزدم، بعد از رنده آبش رو بگیر، البته من خیلی خشکش نمیکنم یکم آبدار هست، بعد از پخت نرم‌تر میشه

من دیشب نون پنیرخیارگوجه خوردم،شوهرم ماکارونی،پسرم کته ومرغ   یعنی اینقدبرای خودم ارزش قائلما، ...

ای جانم ب سلامتی منم تازه مادرشوهرم واسم فرستاده

منم حاضرم با این غذاهای حاضری این شکمو سیر کنم ولی پانشم دو ساعت پای گاز