2777
2789
عنوان

یه سال میگذره ولی هنوز...

470 بازدید | 40 پست

یک سال از جداییمون میگذره الان نامزد کرده و با یه نفر دیگست

منم واقعا بهش فکر نمیکنم درگیرش نیستم ولی بعضی شبا به خوابم میاد و همش باهام دعوا میکنه و میگه تو بهم نارو زدی بهم کلک زدی دروغ گفتی

در حالیکه من هیچ کار خطایی انجام ندادم 

امروزم عکسشو بعد مدتها نگاه کردم قلبم خیلی گرفت

هر چیزی که به اون ربط داره نابود کن حتی عکساش

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درود 

نزارید یه خواب زندگیتون رو بهم بریزه.

حق شما نیست ایشون خوش باشند و شما...!

برای همین‌ شده کلا از حافظه بکنیدش دور و عمری جدید رو آغاز کنید. 

موفق باشید

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

تمام خاطراتتو حذف نمیشه یه گوشه فقط دفن میشه و خاک میخوره  این از این  

تمام عکس فیلم  هر چی ازش داری  از بین ببر نابود کن وقتی نبینی حتی عکساشم خاطره ای اثری ازش باشه به مرور کمرنگ تر میشه 

شباهم بهش فکر نکن که بیاد تو خابت 

چیشد که ازدواج نکردین?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

دوست کیلو چنده ؟بی خیال بابا 

الان ملت شوهرهاشون رو هم برگ چغندر حساب نمیکنن چه برسه به دوست پسر 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))