2777
2789
عنوان

آیودی

668 بازدید | 29 پست

سلام خانمای بیدار

من امشب آیودی گذاشتم، کلی درد کشیدم و الان به شدت از گذاشتنش پشیمون.میترسم جواب نده و یه وقت جابه جا بشه نشه دیگه درش آورد😒  

دوست نداشتم بذارم😭

من نیز پشیمونم از گذاشتنش .

بعد هفت ماه هنوز گاه و بیگاع لکه بینی دارم .

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم بزارم شنیدم روش مطمئنی نیس درسته؟

خواهر شوهر خودم تازگی ها با این روش باردار شده،ولی می گفت نمی رفتم کنترل کنم.از اینکه این قدر به رابطه اهمیت بدم بدم میاد😒

به خاطر شوهرم گذاشتم

اولش اذیت میشی بعد کم کم با بدنت سازگار میشه من 10 ساله ایودی دارم بدیش اینه که از این به بعد که پری ...

من کم خونی دارم،ولی الان که شیر میدم خبری از پریود نیست، تصمیم گرفتم مسی بذارم.اگه بهم نسازه برش میدارم

چه كاريه؟! كاندوم استفاده كنن. مسئوليت همه چي بايد با زن باشه؟!

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
من دوساله آی یودی دارم تاحالامشکلی نداشتم ولی اینماه ۸روزعقب انداختم دیشب بیبی زدم منفی بودباتاپیک ش ...

من شنیدم ممکنه بیاد و نبینی،حتما یه سر به مرکز بهداشت بزن چکت کنند

چه كاريه؟! كاندوم استفاده كنن. مسئوليت همه چي بايد با زن باشه؟!

آخه شوهر من از بچه دار شدن دوباره خیلی می ترسه،بعد هر بار رابطه میگه قرص اورژانسی بخور،اگه هم نخورم سرد میشه و میگه تو قرص نمیخوری.منم مجبور به گذاشتن آیودی شدم😐