2777
2789
عنوان

نیش ناجور حشره

142 بازدید | 18 پست

رفتم حیاط خلوت لباس جمع کنم یه دفه کف دست مو انگار یه سوزن فرو کردن سوزش شدید همراه با قرمزی درتمام عمرم سابقه نداشت نمیتونم بچمو بغل کنم آیا شیر دادن ضرر داره حس میکنم هر چی بودزهر دردناکی داشت😳😳😳

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه عرق سوزنیست؟توشمال ی حشره وجود داره بهش میگن داروکولا شایداون باشه

متنفرم ازش😂😂😂😂😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
زنبور بوده بقیه حشرات موقع گزش دردشو حس نمیکنی بعدش که شروع کرد به التهاب و خارش تازه میفهمی

اره اینجا زنبور زیاده باید چیکار کنم

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان
ببخشید جوابتون رو دارم میخونم دستم خیلی میلرزه

عزیرم ارامبخش بخور .محل زخم تم بشور بعدشم باپارچه سفید سفت ببندش تاداخل خون نره..فرداحتمابرو کرم برای حشره بگیر

صبراوج احترام نسبت به حکمت خداست...❤❤