2777
2789

سلام

ممنون که اومدین...لطفأ اسم گوشی،قیمت گوشی، و اینکه کیفیتش چطوره؟؟ دوربینش چنده؟؟ راضی هستین ازش؟؟؟

میخام گوشی بگیرم، یکم دودلم،میترسم بگیرم خوب در نیاد بعد پشیمون بشم..

ممنون میشم راهنماییم کنین

خدایا هزاران بار شکرت،مرسی که انقد هوامو داری........عاشقتم خدااااااااااا

واسه من s8الان نخریدم ولی خیلی ازش راضیم هم از لحاظ دوربین هم از لحاظ امکاناتش 

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم a7 گرفتم هم a30جفتشم خوبه ولی a7 یکم گرون تره ولی بهتره و دورو بر ۳۵۰۰تا۴ تومنه

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

هوآوی دوربینش عااالیه.سرعت عملکردش زیاده.. کلا کیفیتش خوبه.. هر گوشی میگیرین فقط با ضمانت بگیرین.. اونم ضمانت دوساله

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

من ایفون ۶ داشتم بعده  ۴ سال دلم اومد عوضش کردم و همیشه از ios راضی بودم.🤗✌🏾الانم Xs max گرفتم.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾

شوهرم a20گرفت خیلی دوسش داره 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
گوشی سامسونگ جی۶ دوربین پشت۱۳وجلو ۸هشت هسته ای خوبه ازش راضیم

عزیزم قیمتشو هم میگی لطفا

خدایا هزاران بار شکرت،مرسی که انقد هوامو داری........عاشقتم خدااااااااااا