2821
2789
عنوان

عروسیمو کجا بگیرم

670 بازدید | 53 پست

سلام خانوما من ابان میرم خونه خودم واقعیتش خانواده شوهرم نمیتونن کمکمون کنن مادر منم گفته یا ماشین میگیرم براتون یا تالار شوهرمم واقعا ادم زحمتکشیه ب نظرتون چیکار کنم اگر میگین ماشین بگیره پس عروسیمو چیکار کنم کجا بگیرم که خرج زیاد نداشته باشه درضمن خودمون باغ داریم هزار متر هست ولی فضای مناسبی واسه میز چیندن و عروسی نیست لطفا کمک کنین

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین؟؟😇👨‍👩‍👦‍👦انشالا خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عروسی نگیر 

اخه عقدیم نداشتم نمیشه بدون هیچی برم خونه خودم

ماشین بگیرین

عروسی هم بگردین یا باغ خودتون رو یه جورایی جور کنین

ب نظر من فرصت خوبیه

خوشبخت شین الهی

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
خیلی ذهنم درگیر شده 

اون پولی که هزینه میکنی مردم میخورن تهشم ایراد میگیرن میدی ماشین واسه آینده ی خودت و همسرت لباس عروس بپوش یه ارایشگاه قسمت مناسب برو یه مراسم ساده ی خونوادگی بگیر با عکس که ارزوی لباس عروس و عروسی تو دلت نمونهه و ماشنم داشته باشی 

ماشین بگیرین عروسی هم بگردین یا باغ خودتون رو یه جورایی جور کنین ب نظر من فرصت خوبیه خوشبخت شین ا ...

دعا کنین تموم شه خیلی خسته شدم😥

حالا مگه حتما باید جشن بگیری؟

پول میوه و شیرینی و غذا و سالن و ماشین عروس و فیلمبردار رو بذار جیبت

به جاش برو آرایشگاه لباس بپوش تو آتلیه چند تا عکس بگیر برا یادگاری

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
دعوتیارو کم کن..تا باهزینه ی کمتر بتونی عروسی بگیری

بازم باید مادرم بدع

حالا مگه حتما باید جشن بگیری؟ پول میوه و شیرینی و غذا و سالن و ماشین عروس و فیلمبردار رو بذار جیبت ...

اخه عقدی نداشتم نمیشه

دعا کنین تموم شه خیلی خسته شدم😥

تموم میشه بابا نگران نباش

فقط نهایت لذتو ببر

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
اون پولی که هزینه میکنی مردم میخورن تهشم ایراد میگیرن میدی ماشین واسه آینده ی خودت و همسرت لباس عروس ...

دعا کنین تموم شه ذهنم واقعا خستس

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز