2777
2789
عنوان

چطور زندگیمو شاد و پرانرژی کنم

142 بازدید | 9 پست

سلام خانوما میخوام یه خورده از زندگیم بگم و لطفا کمکم کنین 

شوهرم شغلش ازاده و کمتر خونس و وقتی هم که میاد خیلی خستش و همش میخواد استراحت کنه. پسرمم خیلی شیطونه و اعصاب برامون نذاشته و وقتی بابابشو میبینه همش میخواد باهاش بازی کنه. منم که دیگه خسته تر از شوهرم وقتی به هم میرسیم هیچ کدوم حالحرف زدن نداریم. 

روزای تعطیلم که میشه کلی کار داریم که باید انجام بشه و شوهرم به زور و نق و نوق کمی از اون کارارو انجام میده. 

خیلی زندگیمون سرد و خسته کننده شده. 

به نظرتون چیکار کنم که زندگیم شاد و پر انرژی بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انگار زندگی من و گفتی 

منم چندسال وضعم همینه دیگه دیوونه شدم

خودت با ماشین بچت ببر بیرون برو جایی خونه کسی پسرت ببر کلاس خودت برو کلاس باشگاه 

روزا تعطیل کارات و با ناز و خواهش که خسته نشن بگو انجام بده اوناییم که میتونی خودت بکن  مستقل باش

باید خودت شاد باشی و شادی بیار 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

استارتر این روزای تعطیل رو بی خیال کارهای عقب مونده باش به خودت و شوهرت برس کنار بچتون به تفریح و گردش برسید. چون خستگی طی هفته حتما یکی دو روز زمان برای تقویت عاطفی و بالا بردن حس شادی و رضایت لازم داره. کارهای عقب مونده رو کم کم در طول هفته انجام بده یا از کسی کمک بگیر.

بنظرم بهترين كار اينه كه توي طول هفته با برنامه ريزي كاراي خونه و بچه رو انجام بدي و آخر هفته فقط براي تفريح سه نفره تون باشه پارك رفتن و شهربازي و مهموني رفتن و..

من اينطوري برنامه ريزي كردم

شده يه كتلت ساده درست كن شام بريد بيرون خونه بچه بازي كنه تو و شوهرتم باهم وقت بگذرونيد