2821
2789
عنوان

خانومالطفابیاین

409 بازدید | 49 پست

بچه ها شماتودوران عقدتون چطوری ب شوهرتون میگفتین ک دوست ندارید پیشش بخوابین ودلتون میخوادهمه چیزشب عروسیتون اتفاق بیوفته چطوری قانعش کنم ک ناراحت نشه آخه هرجوری بهش میگم ناراحت میشه ومیگه بهم اعتمادنداری چیکارکنم بنظرتون

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رک تقریبا گفتم و خوب دوران عقد من کلا ۶ماه بود با این که دوتایی سفرم زیاد رفتیم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

خب البته شب کنار هم نمی خوابیدیم چون تو خانواده هامون پسندیده نبود ولی اگر کاری هم می خواستیم بکنیم فقط لازم نبود شب پیش هم باشیم. پس با هم توافق کردیم!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

عزیزم رک و پوست کنده میگم.پرده بکارتتو حفظ کن باقی رو بده بره😉😁😁😁شوخی میکنم.شما زنشی وظبفته ارضاش کنی.باهم یه راهی پیداکنید که هردوتون لذت ببرید و درعین حال بکارتت هم حفظ بشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم اگه بخوابی کنارش سرش باد میخوره دیگه از عروسی خبری نیست

خونت تو شیشه میشه

هیچ انگیزه ای برا عروسی نمیمونه براش 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢