2777
2789
عنوان

متوجه خیانت پدرم شدم

5988 بازدید | 21 پست

بچه ها کمکم کنید. دوساله ازدواج کردم از اوایل زندگیم ب طور اتفاقی متوجه شدم پدرم ک مردی مستبد و بشدت سختگیر و مقرراتیه با صمیمی ترین دوست خانوادگیمون ک یه زن شوهرداره و دوتا بچه ی بزرگ داره درحال خیانت و پیام فرستادن و چت کردنه. خیلی سعی کردم بتونم ب مادرم بگم ولی مادرم خودش از دست کارای بابام افسرده شده و میدونم اگر بهش بگم و متوجه بشه واقعا ممکنه دور از جونش بمیره و سکته کنه.این زن خودشو در قالب یه دوست چندین و چند ساله برای ما جا زده و همش میاد خونه پدرم و کارای مامانمو انجام میده و براش سبزی پاک میکنه و پیاز سرخ میکنه و ازین کارا. از یه ور میترسم این قضیه بوش دراد و آبروی من جلوی شوهرم بره و از یه ور میترسم مادرم ازین بدتر بشه. چند روزی هم هست ک برادرم روی پدرم حساس شده و زیر نظر دارتش و میفهمم ک یه چیزایی بو برده و فهمیده ک بابام با کسیه و برادرم توجهش ب مادرم بیشتر شده و محبتش میکنه. من چکار کنم وحشت این قضیه داره زندگیمو لحظه ب لحظه تلخ تر میکنه

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سیم کارت جدید بخر به اون زنیکه پیام بده از کثافت کاریهات خبر دارم.اگه نکشی کنار به شوهرت میگم

حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت و خورشید خواهد درخشید .روزهای خوب خواهند آمد.به امید فردایی روشن.