2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعی هست

222 بازدید | 23 پست

ببخشید راحت میپرسم

من دو ماهه عروسی کردم 

یه سال عقد بودم و رابطه داشتیم

امما خب دیگه الان خونه خودمون هستیم و راحت‌تریم

اگه عادت ماهانه نباشم یا مشکلی نباشه همسرم هرشب رابطه میخواد منم مشکلی ندارم 

هردو هم گرمیم

امما خب مثلا از شنبه ماموریت بود دیشب که بعد سه روز اومد قبل خواب انجام دادیم و بعدش خواستیم بخوابیم دوباره همسرم خواست

می‌خوام بدونم مشکل ساز نشه

عوارض نداشته باشه؟

یا ابوالفضل هرشب میخواد خخخخخ خسته نمیشی 😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین فرصتاتون نهایت استفاده رو ببرید چون دیگ‌وقتی انشالله بچه داربشید خیلی سخت میشه باهم‌بود.من الان‌بچم‌سه ماهشه تابخوام‌بخوابونمش میبینم شوهرم خوابه هفت پادشاهو داره میبینه😐

چون دوستش دارم و خودمم دوست دارم نه

👍👍👍👍عشقتون پایدار💛💚💜💙

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
ازاین فرصتاتون نهایت استفاده رو ببرید چون دیگ‌وقتی انشالله بچه داربشید خیلی سخت میشه باهم‌بود.من الا ...

آره

ولی خب ما که فعلا قصد بچه دار شدن نداریم

حداقل سه چهار سال نمیخوایم