2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

American belendبهترين مارک پودر و ليکوييد هستش ،من از اين مارک استفاده ميکنم تازگيا کم ياب شده اين م ...

خيلى ازتون ممنونم كه جواب داديد، نظرتون راجع به ibi را ميشه بفرماييد.

اترکشن خوبه 

شما ناخن كاريد؟ من هر سالنى كه ميرم كاشت ناخن انجام ميدم به دوهفته نكشيده ناخن هام هوا ميگيره و ميافته به نظرتون علتش چيه؟ دفعه آخر ١٦٠ هزار تومن هزينه كردم ولى باز هم ده روز نشده دو تا ناخن انگشت هاى اشاره م افتاد، بقيه هم در شرف افتادن هستن، دليلش چيه به نظرتون؟

American belendبهترين مارک پودر و ليکوييد هستش ،من از اين مارک استفاده ميکنم تازگيا کم ياب شده اين م ...

شما ناخن كاريد؟ من هر سالنى كه ميرم كاشت ناخن انجام ميدم به دوهفته نكشيده ناخن هام هوا ميگيره و ميافته به نظرتون علتش چيه؟ دفعه آخر ١٦٠ هزار تومن هزينه كردم ولى باز هم ده روز نشده دو تا ناخن انگشت هاى اشاره م افتاد، بقيه هم در شرف افتادن هستن، دليلش چيه به نظرتون؟

شما ناخن كاريد؟ من هر سالنى كه ميرم كاشت ناخن انجام ميدم به دوهفته نكشيده ناخن هام هوا ميگيره و ...

عزیزم احتمالا صدف ناخنتون زیادی چربه، ویا دورگیری و زیرسازی خوبی انجام ندادن واستون یا حین مواد گذاری خوب مواد نخوابیده رو ناخن و هزارتا علت دیگه افتادن ناخن اشاره البته خیلی رایجه چون بیشترین تماس رو با اجسام داره ممکنه ب جایی بخوره و کنده بشه، درکل هوا گرفتن ناخن خیلی پیش پا افتادست کسی ک 160 میگیره نباید چنین سوتی تو کارش بده

عزیزم احتمالا صدف ناخنتون زیادی چربه، ویا دورگیری و زیرسازی خوبی انجام ندادن واستون یا حین مواد گذار ...

خيلى ازتون متشكرم كه جواب داديد، تا حالا چهار بار ناخن كارم را عوض كردم ولى باز هم ناخن هام هوا ميگيره، ظاهرا دوباره هم بايد ناخن كارم را عوض كنم، باز هم ازتون ممنونم💗.

من خودم همیشه ibi استفاده می کنم اما جدیدا تو یه خبر گذاری یه مقاله گذاشته بودن که میگفت nbi و یه مارک دیگه که یادم نمیاد خوبه
اینبار میخوام موادمو nbi بخرم تا ببینم چطوره؟ 

لینکشو گذاشتم براتون

https://www.mosalasonline.com/بخش-اجتماعی-7/99435-بهترین-مارک-مواد-کاشت-ناخن?pr=1

شما ناخن كاريد؟ من هر سالنى كه ميرم كاشت ناخن انجام ميدم به دوهفته نكشيده ناخن هام هوا ميگيره و ...

وقتی میگی 4 بار ناخن کار تو عوض کردی و باز هوا میگیره این دیگه تقصیر ناخن کار نیست تقصیر خودتونه یکم با ملایمت با ناخن هاتون رفتار کنید در قوطی ها رو با ناخن هاتون باز نکنید زیاد فشار بهشون وارد نکنید اگه باز این کارا رو هم انجام میدین و ناخناتون میفته کاشت ژل رو امتحان کن به جای پودر