2777
2789
کارش خوب هست

عالیههههههههههههههه.فقط حتما بگید با دکتر نقشینه میخوام.چون اونجا یه اقایی هم هست که سونو میکنه.راستی واسه چه کاری میخواین؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
عالیههههههههههههههه.فقط حتما بگید با دکتر نقشینه میخوام.چون اونجا یه اقایی هم هست که سونو میکنه.راست ...

عزیزم‌برا تشکیل قلب جتین باید ببینم هفته هشت رفت نشده بود دکترم گفت برو جای خوب تو هفته ده احتمال سقمط هست واقعا موندم دعا کن تشکیل شده باشه

همه چی درست میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌برا تشکیل قلب جتین باید ببینم هفته هشت رفت نشده بود دکترم گفت برو جای خوب تو هفته ده احتمال سق ...

عزیزم دعا میکنم که انشالا که تشکیل شده باشه . بازم میگم که ایشون فوق العاده ان.اگگر نوبت نداشتن به دکترتون بگید سونوی اورژانسی بنویسن براتون تا بهتون نوبت بدن

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
باید از قبل نوبت گرفت بیمه قبول میکنند

بله از 118 تلفن سونوگرافیه توحید رو بگیرید و زنگ که زدید بگید از دکتر نقشینه نوبت میخوام

عزیزم‌برا تشکیل قلب جتین باید ببینم هفته هشت رفت نشده بود دکترم گفت برو جای خوب تو هفته ده احتمال سق ...

عزیزم اصلا اصلا عجله نکن من شنیدم حتی شده تو هفاه ۱۲ تشکیل بشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمد
دکتر ناصر خسروانی ۴ باغ بالا ولی خب غیر از هزینه های بیمارستان ربع سکه یا سکه نمیدونم‌میگیره ولی عاا ...

یادته یه بار ماه رمضون بود تاپیک زدی یکی برات وقت بگیره من رفتم برات گرفتم از دکتر ناصر خسروانی؟ انگار ماله شهرکرد بودی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یادته یه بار ماه رمضون بود تاپیک زدی یکی برات وقت بگیره من رفتم برات گرفتم از دکتر ناصر خسروانی؟ انگ ...

سلام عزیزم آره من بودم ولی کاربریتو تو نی نی سایت یادم نبود عیچ وقت لطفتو فراموش نمیکنم.خییلی همیشه دعات کردم

اللهم صل علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم آره من بودم ولی کاربریتو تو نی نی سایت یادم نبود عیچ وقت لطفتو فراموش نمیکنم.خییلی همیشه ...

ممنون عزیزم 😍😍😍😍😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹