2777
2789
عنوان

میشه بی بی چکم رو نگاه کنید

125 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ..من این ماه ۱۳ مرداد عکس رنگی دادم مشکلی نداشتم خداروشکر..از سه روز بعدش یک روز درمیون نزدیکی داشتم..قرص هم فقط متفورمین میخورم و ویتامین..از روز اول پریودی قبلیم هم دوسین خوردم..تنبلی تخمدان هم دارم..امروز چهار روز مونده به موعد پریودم بی بی زدم اینجور شد...همون دقیقه اول این هاله کمرنگ رو انداخت که من عکس ازش گرفتم اما اصن باورم نمیشه نمیدونم چیکار کنم بنظرتون کاذب نیست؟

البته نمیدونم چحوری عکس بفرستم میشه بهم بگید؟

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

فردا بازم بزن

ببین پر رنگ‌ میشه

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا بازم بزن ببین پر رنگ‌ میشه

شما هاله رو دیدید؟ هر چی خشک تر شد پرنگ تر شد..باشه چشم میزنم ممنونم🌹

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
شما هاله رو دیدید؟ هر چی خشک تر شد پرنگ تر شد..باشه چشم میزنم ممنونم🌹

نه متاسفانه ندیدم

انشالله بارداری عزیزم توکل بخدا

منم دعا کن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
زود زدی فعلا که منفیه 

هاله داره ها..الان پر رنگ شده این عکس اول اولشه..بازم ممنون از نظرت

هاله داره ها..الان پر رنگ شده این عکس اول اولشه..بازم ممنون از نظرت

تو عکسش که سفیده اگه پر رنگ تر شده ایشالا مثبته الانم زوده بزار حداقل روز  موعدت

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

اگه هاله ش صورتیه مبارکه مامان شدی 

اگه خاکستریه کاذبه چند روز دیگه بزن ان شاالله مثبت میشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم