2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا کسی میدونه چه روزایی تخمک گذاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه..از اولین روز قاعدگی بشمار...تا روز ۱۴..

اهان،من فكرميكردم بايد از روز پاكي بشمارم،ممنون❤️

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
حالا 20 رابطه داشتم دا کنه بگیره 10 ماهه منتظرم و بدون مشکل

خدابزرگه عزیزم.ان شااله به خیر و صلاح به حاجتت برسی.با دکترت مشورت کن با توجه به شرایطت سونو میفرسته..ازش راهنمایی بخواه اگه گفت کیت استفاده کن..نظر دکتر شما مهمه☺من رو اوایل سونو میفرستاد.اما وقتی دید دیگه نیازی نیست دیگه اصلا نمیرم سونو..

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
بابت امضات هم خداروشکر😘

هنوز اتفاق نيفتاده عزيزم،نوشتم كه اتفاق بيفته ان شالله

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
هر کدوم یه تاریخی میدن

خب تاریخ دقیق که نداره اصولا میگن از تاریخ پری بعدی 14 روز کم کنی میشه روز تخمک گذاری ولی اصلش اینه که 12 و 16 روز کم کنی این میشه محدوده تخمکگذاریت که باید یک شب درمیون اقدام داشته باشی 

یک شب در میون واقعا نمیشه

خب اگه شرایطشو ندارید سعی کنید تا جایی که امکانش هست تو اون بازه زمانی که بیشترین احتمال تخمک گذاری هست اقدام کنید ، میگن یک شب درمیون شانس باروری رو میبره بالا ولی خیلی ها با یکبار اقدام هم باردار شدن همه چی بستگی به خواست خدا داره استرس نداشته باش هرچندبار که براتون مقدور اقدام کنید ان شالله خدا بهتون فرزند صالح و سالم میده