yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 عنوان ساک حاملگی 471 بازدید | 12 پست کسی بودن ساک حاملگی تو سونو نشون نده ولی بعدا بره نشون بده ؟ خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍 1398/05/30 | 04:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 هفته چندي خب؟ هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 هفته چندي خب؟ هفته ۵ خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 خیلی نگرانم همش میگم نکنه خارج رحمی باشه خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 هفته ۵ آخي ياد خودم افتادم ☹️😭 منم هفته ٥ رفتم ساك نديد ميخواست واژينال ببينه نزاشتم يه هفته بعدش رفتم ساكو ديدمنم همش ميگفتم نكنه خارج رحمي باشه هر دردي داشتم روش زوم ميكردم بعدا فهميدم الكي به خودم استرس دادم زود رفتمچه روزايي بود 😑 هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
samiiiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3694 آره عزیزم من،۵هفته و ۴ روز رفتم..ساکم ندیدن۸هفته رفتم خداروشکرررر قلبشم میزد😍❤️❤️❤️ 🧡
yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 آخي ياد خودم افتادم ☹️😭 منم هفته ٥ رفتم ساك نديد ميخواست واژينال ببينه نزاشتم يه هفته ب ... دقیقا منم همینطورم همش دنبال علائم میگردم تو خودم دعا کن ساک منم مشون بده قلبشم بزنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 روزا اصلا نمیگذره واسم خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 آره عزیزم من،۵هفته و ۴ روز رفتم..ساکم ندیدن ۸هفته رفتم خداروشکرررر قلبشم میزد😍❤️❤️❤️ وای خدارو شکرانشاءالله واسه منم همینجوری باشه فقط نمیدونم چجوری تا ۸ هفته صبر کنم 🙈 خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
samiiiiiiiiiiiiiiiii عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3694 وای خدارو شکر انشاءالله واسه منم همینجوری باشه فقط نمیدونم چجوری تا ۸ هفته صبر کنم 🙈 انشالله عزیزم..اصلا دلهره نداشته باش..خارج رحمی انقدر درد داره که قابل تحمل نیست اصلآ..پس با خیال راحت از بارداریت لذت ببر😍😍❤️ 🧡
مانياجووون عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 6170 دقیقا منم همینطورم همش دنبال علائم میگردم تو خودم دعا کن ساک منم مشون بده قلبشم بزنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 رو ... مطمئن باش حاملگيت خوب پيش ميره خونسرد باش١٠ روز ديگه برو سونو ساك ديده ميشهخارج رحمي انقد دردش زياده كه بيمارستان بستري ميشينميتوني بياي اينجا تاپيك بزني كه دور از جونت هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
yedone_jojo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 883 چرا اینقدر زود رفتی سونو دادی؟؟؟ آخه یکی میگفت تا بی بی مثبت شده رفته سونو دیده خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍
رستا** عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 6944 آخه یکی میگفت تا بی بی مثبت شده رفته سونو دیده خوب چه عجله ایهسونو قلب معمولا هفته ۸میرنزود رفتن مساویه با استرس و نگرانی