2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 29 پست

اگر دوسش داری و همه ی شرایطت جوره، قبول کن

ولی بدون این تویی که باید اندازه ی اون یهویی بزرگ بشی، خیلی از مشغله های فکریت برای اون مسخره به نظر میاد. 

در ضمن اگر بچه میخاید، باید خیلی زود هم بچه دار بشید چون اختلاف سنی پدر و بچه زیاد میشه.

خلاصه که دنیاتون خیلی متفاوته. و سخته اینطور زندگی.

مگر اینکه انقدر همو دوست داشته باشین ک با این شرایط کنار بیاین

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقعیت شغلیشون خوبه..اخلاق و اینا ک بله ولی من هنوز اشنایی زیادی باهاشون پیدا نکردم چون زمان زیادی نیست خواستگاری کردن منتها تو این اختلاف سنی موندم که بزارم جلو بیان یا ن.بنظر خودمم صحبت کنم باهاشون بعدتصمیم بگیرم

چقد سنگینه مسئولیتش😩 خودم نگران بودم بیشتر شد😄

به نظرم حتما مشاوره قبل از ازدواج برید.

ببخشید که نگرانت کردم

ولی یکی از دوستای نزدیکم ، الان با همسرش به مشکل برخورده، ۱۱ سال تفاوت سنی دارن و هیچ مشکل جدی ای با هم ندارن جز عدم درک! هر کدوم دارن تو سن خودشون دارن زندگی می کنن و از مواضعشون پایین نمیان. می تونن درستش کنن اما نمی پذیرن تفاوتشون رو.

به خاطر همین من ب شما هشدار دادم که قبل از ازدواج ، آگاهی داشته باشید عزیزم💕 امیدوارم هر چی به صلاحتونه پیش بیاد😍

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
چ مشکلایی مثلا؟

دغدغه هاتون شباهتی به هم نداره،شاید فکر کنی یه چیزی خیلی مهمه ولی اون فکر کنه پیش پا افتاده و مسخره اس،البته اینا همه نسبی هست همه آدما این جوری نیستن بعضیا با ۷۰ سال سنم انگاری یه جوونه ۲۰ ساله ،سعی کن آدم درستیو انتخاب کنی هر چند سنت کمه ۲۰ سالته تازه 

منو شوهرم ١٢سال اختلاف داريم با هم عيچ مشكلى نداريم جز اينكه اون الان بچه ميخواد چون بنظرش سنش داره ميره بالا ولى من بچه نميخوام چون هنوز ٢٠ ساله ام نشدم و بنظرم زوده

البته به ادمشم بستگى داره بنظرم من اگر با هر كس ديگه اى جز شوهرم با اين اختلاف سنى ازدواج ميكردم انقدر دركم نميكرد و دل به دلم نميداد

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بستگی به نظر خودتون دو نفر داره

مثلا من خودم دوس دارم طرفم ده سال ازم بزرگ تر باشه

دغدغه هام جوریه که سلیقم اینحوری شده

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
به نظرم حتما مشاوره قبل از ازدواج برید. ببخشید که نگرانت کردم ولی یکی از دوستای نزدیکم ، الان با ه ...

بله حتما.ممنونم ازتون از همه ی راهنمایی های ک کردن اطرافیان حرف شما از همه بهتر بدردم خورد و معقول تر بود.حتما خوب فکر میکنم ممنونم ازت🌹🌹

بله حتما.ممنونم ازتون از همه ی راهنمایی های ک کردن اطرافیان حرف شما از همه بهتر بدردم خورد و معقول ت ...

خوشبخت و شاد باشی گل زیبا⚘😚😘