2777
2789

بچچها این تاپیک مثال بارز قانون جذبه ها...کامنتا رو پشت هر بخونید اگه حس کردید یه حس خاصی و عجیب تو وجوتون بوجود اومده ...اونوقت ارزوهاتونو تو دلتون بگید یه حس بهتون دست میده انگار به ارزوتونم رسیدید

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عزیزم😍 مث مامان منی ، مامانم خیلی گل داره ولی آنار تک تکشونو داره حتی اگه یک برگ کوچولو باز کنن انق ...

واااای قشنگ حالشو میفهمم 

صبح پاشدم دیدمش چنان ناخوداگاه گفتم سلااااام مامااااان ، فدات بشم خوب شدی ؟ ببخشید یادم رفته به شما آب بدم 🥰🥰🥰

شوهرم دویید اومد میگه ما مگه بچه داریم ؟؟؟؟ 

😂😂😂 گفتم ما نه من 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک هیچ جای زندگیم نمیلنگه... همین تو اوج سختی ها یهو میبینم خدا چقد دوسم داره ... همین ک سالمم . ...

واقعا منم از صدا خُرخُرش لذت میبرم، وقتی سرمو میذارم رو سینه اش صدا قلبشو میشنوم میرم تو فکر، میگم خدایا شکرت واسه همه نعمتایی که هر روز کنار منه و نمیبینم  !  فقط تمرکز کردم رو نداشته هام و غافلم از نعمت های اصلی 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بازم از جوجم بگم ی چیزی که عمیقا این روزها خوشحالم می کنه اینکه ی نیم ساعت یا بیشتر با خودش بازی می کنه و به من کاری نداره و اینکه مداد رو بهترین شکل دستش می گیره و کل خونه رو خط خطی می کنه و ما یعنی منو همسرم اصلا بهش کار نداریم چون پسرم هم همینکار رو می کرد و اونقدر منو همسرم هی می گفتیم نکن نکن ولی بی فایده آخرم وقتی بزرگتر شد خونه رو رنگ کردیم ولی به این دیگه کار ندارم بذار خط خطی کنه هر چی که دوست داشت 

واااای قشنگ حالشو میفهمم  صبح پاشدم دیدمش چنان ناخوداگاه گفتم سلااااام مامااااان ، فدات بشم خو ...

منم عاشق گلامم، منم همش باهاشون حرف میزنم و جز لذت های زندگیمن، وقتی گل میدن، وقتی بچه میارن 😊

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
واااای قشنگ حالشو میفهمم  صبح پاشدم دیدمش چنان ناخوداگاه گفتم سلااااام مامااااان ، فدات بشم خو ...

برعکس من انقد گل خراب کردم تنها گلی ک برام مونده بود سه تا شاخه بامبو بود ک اونم از دست پسرم مجبور شدم ببرم تو اتاق خواب طفلی داره خراب میشه نصفیش خشک شده😓

❤❤میشه برای نی نی دار شدن خواهرم یک صلوات بفرستین❤❤

وایی گل خیلی خوبه ولی من نمی تونم با اینکه دوست دارم ولی اصلا نمی تونم مسولیت ی موجود زنده تو خونم بپذیرم چون دچار استرس می شم که نکنه نتونم خوب بهش برسم 

برعکس من انقد گل خراب کردم تنها گلی ک برام مونده بود سه تا شاخه بامبو بود ک اونم از دست پسرم مجبور ش ...

😔😔😔

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
وایی گل خیلی خوبه ولی من نمی تونم با اینکه دوست دارم ولی اصلا نمی تونم مسولیت ی موجود زنده تو خونم ب ...

از یه دونه مقاوم شروع کن ، قلقش دستت اومد برو سراغ بعدی .