2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا تازه از پنجاه شصت خطرناک میشن قبلش یه ذره حیا دارن من که پیرمرد میبینم از صد کیلومتری فرار می ...

😂😂😂😂😂😂از پشت نگا میکنن

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

زیپ شلوار که برا نامحرم باز بشه دیگه بسته نمیشه عزیزم، مرد و زنم نداره

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

هیچ تمایلی به موضوع این تاپیک نداشتم فقط اومدم بگم خواهشا طرز حرف زدنتونو درست کنید یعنی چی زن باز

مگه زن اسباب بازیه ، یا کالاس که اینجور القاب چسبوندنه بهش

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤