2777
2789
عنوان

چجوری فالوورهاممو بالا ببرم؟

91 بازدید | 15 پست

دوست دارم.یک.پیج اینستا با یک عالمه فالوور خشگل داشته باشم. چکار کنم؟

ایدی پیجم منم اینه.

Ati_o_konkoresh

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟

عکس و مکس  جنجالی 

اصن می خوای چیکار ول کن بابا🌼🌼🌼🌼

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورت قرمز،سوتین قرمز با بلوز یقه باز،اااخرش دیگه بااااید یه ویدئو بگیری که باسنتو نشون بدی 😞😅 این ...

منظورم اینه😅😅

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
موضوع فان و شاد پیدا کن و برا پیجت زحمت بکش مطالب کپی نکن خلاقیت داشته باش . بنظرم اینجوری بهتره&nbs ...

نه متنها همش از خودمه. کپی نمیکنم. 

نمیدونم فقط چی باید بذارم. 

فعلا مدل درس خوندن و خونه تمیز کردنو میذارم.ِِ

شورت قرمز،سوتین قرمز با بلوز یقه باز،اااخرش دیگه بااااید یه ویدئو بگیری که باسنتو نشون بدی 😞😅 این ...

خخخخخخخ نه نه غیر اینها بگو.

واقعا؟؟؟؟ چقده بده خب اینجوری. خداییش راه دیگه پیدا نمیشه

غیر اینا جواب میده ولی خب طولانیه باید یه سال صبر کنی تا بشناسنت

خلاصه باید یه هنری بلد باشی 

ولی راحتترینش همونه که هنرم نمیخواد😂