2789

بستگی داره که مشکلت چی باشه. ولی بهترین وکیل وکیلیه که توی تخصصی که لازم داری بهترین باشه. به نظر من از سایت دادسان وکیل بگیر. توی همه شهر ها و تخصص ها وکیل متخصص داره. توی گرگان هم داره. بعد از اینکه درخواست وکیل میدی رزومه و قیمت پیشنهادی از چندتا وکیل خوب هم واست میفرستن که بتونی مقایسه کنی. سایتش اینه فکر کنم بهترین وکیل گرگان رو اینجا بتونی پیدا کنی

https://dadsun.ir/lawyers/گلستان/گرگان

خانم زهره خدابخشیان وکیل من بودن.بنظرم بهترین وکیل خانم استان گلستان هستند. دائم پاسخگو هستند و واقعا دلسوزانه پیگیر امور بودند. در پرونده من نکته هایی رو پیدا کردند که هیچ کسی متوجه نشده بود.شماره دفترشون این هست

01734369984

موبایلشون هم این هست 09113799110

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم زهره خدابخشیان وکیل من بودن.بنظرم بهترین وکیل خانم استان گلستان هستند. دائم پاسخگو هستند و واقع ...

عزیزم نمیدونم پیام من و بعد این مدت میبینی یا نه

ولی خدا خیرت بده

دعای خیر من و شوهرم و کل خانواده ما پشت سرت هست

من با حرف شما داخل این صفحه با خانم خدابخشیان تماس گرفتم و وکالت دادم

از یک ماجرای ملکی خیلی بزرگ ماها رو نجات داد😍

خانم خدابخشیان واقعا یکی از بهترین وکیل های گرگان هست ،هم خودش هم آقای دکتر شوهرش آدمهای درستکار و امانت داری هستن

دستمزدش یک‌مقدار بیشتر از بقیه هست ولی من که حلال حلال دارم

خدا شما رو هم خیر بده که معرفی کردی ایشالله شادی بیاد زندگیت🥰🥰🌹

عزیزم نمیدونم پیام من و بعد این مدت میبینی یا نه ولی خدا خیرت بده دعای خیر من و شوهرم و کل خ ...

سلام خانمی میتونم بپرسم پرونده شما راجع به چی بود؟

خانم خدابخشیان پرونده خانوادگی هم قبول میکنه؟ طلاق یا مهریه و نفقه اینجور چیزها

سلام جانم من دوتا پرونده دادم به خانم خدابخشیان. یکی برای یک خونه آپارتمانی داخل گرگان بود برامون حل کرد

یکی یک زمین کشاورزی داخل کردکوی بود حل کرد 

برای اون سوالت بگم آره من به یکی از اقوام معرفی کردم . برای پرونده تمکین و مهریه .اون و هم انجام داد

دفترش بودم یک خانمی پرونده داشت راجع به اختلاف ارثی میگفت کلی از اموالمون رو خانم خدابخشیان دفاع کرد .از برادرا پس گرفت. مثل اینکه وصیت نامه داشتن باطل کرده بود

اون پرونده  ش خانوادگی بود

دفترش بودم یک خانمی پرونده داشت راجع به اختلاف ارثی میگفت کلی از اموالمون رو خانم خدابخشیان دفاع کرد ...

فدات چهارشنبه رفتم دفتر خانم خدابخشیان امروز جلسه دادگاهی داشتیم 

اینقدر خوب دفاع کرد که توی جلسه شوهرم دید اوضاع خوب نیست دادخواستشو وسط جلسه کلا پس گرفت    من خوشحال و خندان برگشتم  

فدات چهارشنبه رفتم دفتر خانم خدابخشیان امروز جلسه دادگاهی داشتیم  اینقدر خوب دفاع کرد که توی ج ...

خداروشکر فاطمه جون آره کارهای اینطوری یهویی می‌کنه خیلی خوب می شه

دخترخاله من از یکی خونه خریده بود یک دامداری بزرگم گرفته بودن.  بعد فروشنده‌ هه قیمت بالا رفته بود بعد هشت سال داشت ادا در می‌آورد نمیدونم فسخ این داستانها

شکایت و شکایت کشی شد یعنی دو تا وکیل عوض کرد دیگه گفتن کار تمام شده امیدی نیست 

من گفتم یکی پیش خانم خدابخشیان ببر پرونده تو نشون بده.

رفت داستانشو تعریف کرد .این خانم خدابخشیان از وسط حرفای دخترخالم فهمید فروشنده مثلا همون سال خرید یک اظهاریه داده بوده  که هیچکس یادش نبود.خانم خدابخشیان وکالتشو گرفت رفت از توی سیستم با سختی اون اظهاریه رو درآورد معجزه شد  حکمش رو دادند دیگه باورمون نمی شد اظهاریه فروشنده رو برعلیه خود فروشنده استفاده کرد

واااااسه 26 اسفند برای من جلسه دادگاه گذاشتن🤯 وکیل هااااا این هفته پرونده میگیرن؟؟؟؟

دختراااااا به نظر شما فردا زنگ بزنم خانم خدابخشیان برای شنبه میاد دادکاه وکالت میگیره آیاااا؟پرونده کیفری هم میگیره؟

زدم گوگل بهترین وکیل در گرگان داخل اون قسمت جستجو اومد زهره خدابخشیان یعنی مردم زیاد سرچ کردن🔍🔍🔍 ایشالاه کارش خوب باشه 

یا خداااا فقط نگه نه هفته آخررر ساله نمیاااام 🙏🏻🙏🏻🙏🏻چراااا صبح نمیشه من زنگ بزنممممم