2777
2789
عنوان

تفاوت مدرک

118 بازدید | 15 پست

کیا مدرکشون از همسرشون خیلی بالاتره ؟ من دارم ارشدم هم میگیرم و شاید دکتری هم بخونم هر دو هم از دانشگاه دولتی ولی شوهرم اصلا دانشگاه نرفته و کنکور قبول نشده جای خوب. سنشونم نزدیک سی ساله و همیشه همه میگن تو خیلی سرتری و اینا .کسی همچین شرایطی داره ؟چطور کنار میاین باهاش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ارشد بالینی 

شوهرم هنوز نفهمیدم مدرکش چیه یدم میگه فوق دیپلم برق دارم یدم میگه پیش دانشگاهی خوندم چنوقت پیش مدارکشو پیدا کردم تا اول دبیرستان بود خدا کنهک راست گفته باشه اول دبیرستان نباشه حداقل  

امری به نام قیاس کن لم یکن باطله

در زندگی باید سبقت گرفت در ابراز و افزایش علاقه نه امورات دیگه

عشق امریست معنوی نه مادی

عشق خودتون را با دییگر موارد خلط نکنید، اگر اگاه باشید

با این قیاس ها زندگی خودنون را تلخ نکنید

به انتخاب خوودتون احترام بزارید

منم ارشد بالینی  شوهرم هنوز نفهمیدم مدرکش چیه یدم میگه فوق دیپلم برق دارم یدم میگه پیش دانشگاه ...

واقعا چرا 😂😂😂 از دست این مردا .شوهر منم همش همینطوریه میخوان بپوشونن 😅

من اصلا مدرک تحصیلی طرفم برام مهم نیس...عوضش شخصیتش و احترامش  دوس دارم .‌همینم برام کافیه...

اره از این نظرا واقعا عالیه همسرم ولی الان سر کار و رفتن از ایران همش برامون مشکل پیش میاد سر اینکه همسرم مدرک نداره 

تفکر و حرف زدنش با تو فرقی داره؟ینی ازت پایین تره؟

کمی .زیاد بر پایه مدرک و دلیل حرف نمیزنه .ولی من همش دنبال منبع معتبرم و هرچیزیو باور نمیکنم .خیلی واقع گرا ترم 

اره از این نظرا واقعا عالیه همسرم ولی الان سر کار و رفتن از ایران همش برامون مشکل پیش میاد سر اینکه ...

خوب میتونه ادامه بده...ولی الان دیگ فک نمیکنم حوصلش بکشه

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
خوب میتونه ادامه بده...ولی الان دیگ فک نمیکنم حوصلش بکشه

نه اصلااا همش میگه دوست ندارم ترجیح میدم کار کنم ولی کارشم درامد خوبی نداره .نمیدونم چیکار کنیم دیگ .فقط به عشق و عاشقی نیست که 

واقعا چرا 😂😂😂 از دست این مردا .شوهر منم همش همینطوریه میخوان بپوشونن 😅

اگه درکش بالاست مدرک مهم نیست منم وقتی زنش شدم خودش هزینه هامو داد و کمکم کرد ک ارشدمو بگیرم و دوس داره مطب بزنم بااین ک میبینم بعضی مردا خودشون تحصیلات بالا دارن ولی اجازه نمیدن زنشون ادامه تحصیل بده یا شاغل بشه از این لحاظ خدارو شکر میکنم ک شوهرم برا موفقیتم کمک کرده و میکنه

اگه درکش بالاست مدرک مهم نیست منم وقتی زنش شدم خودش هزینه هامو داد و کمکم کرد ک ارشدمو بگیرم و دوس د ...

دقیقا همسر منم ولی گاهی میگه نمیخواد درس بخونی ولش کن .میگم اینهمه راه نیومدم که ول کنم

دقیقا همسر منم ولی گاهی میگه نمیخواد درس بخونی ولش کن .میگم اینهمه راه نیومدم که ول کنم

اره مال منم میگه مثلا  وقتایی ک امتحانام 8 صب بود میگف ول کن بابا حال داری ولی وقتی جدیتمو میبینه دیگه چیزی نمیگه کمک میکنه