2777
2789

شوهرمم همینطوره تا حالا هروقت هم ما رو دیده باشوهرم دعوام شده اصلا الکی دیگه انقدر تکرار شده برامون عجیب شده آیت الکرسی هم میخونم یعنی فقط چشم زخمه؟

شما هم از این چیزا رو تجربه کردید ؟ همش حس میکنم گناهه بهش بدبین بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انرژی منفی میفرسته سمتتون بهتون حسادت داره احتمالا 

هروقت دیدیش صدقه بزار کنار آیت الکرسی چهار قل زیاد بخون اسپند دود کن و تخم مرغ بچرخون دور سر خودت و همسرت بنداز بیرون 

وان یکاد هم بخون

خودت انرژی منفی میفرستی واسم پیش اومده خودت تلقین نکن

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

من یکی از خانمای فامیلمون که به چشم شوری جد اندر جد معروفن

بعضی وقتها که باهاش حرف میزنم انگار یه نور بدرنگه سبز فسفری میاد سمتم حالت تهوع و سرگیجه بهم دست میده

چندبار اینطوری شدم باهاش حرف زدنی 

انرژی منفی داره... من تجربه. داشتم

الان پنج ساله وضعمون همینه به خدا اصلا دعوامون میشه شوهرم میگه ای بابا باز فلانی رو دیدیم در صورتی که کسای دیگه هم میشناسم که حسادتشون زیاده ولی اینطور نمیشه