2777
2789
عنوان

دادن خبر بارداری به شوهر و خانواده ها؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 166 پست
چون میدونیم بدخواه داریم،اگ بچه مشکل داشته باشه طعنه میزنن مسخره میکنن

اوو چقدر به چیزای بد فک میکنی همیشه ب خوبی ها فک کن

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تا سه ماه واژینال کردم اتفاقا باید برای اندازه طول رحم واژینال باشه چون شکمی خیلی خطا ...

منم هفته۱۳ واژینال انجام دادم،اما دکترم گف هفته۶ واژینال برو،زیر بار نرفتم صب کردم تاهفته۸

شما دیگ کی هستی ک ندیده و نشناخته قضاوت میکنی،بعد۵وماه ونیم ب مادربزرگ موردنظرت ک گفتم پشت سرم ب بچم ...

خب پس شما ک شرایط خاص داشتی برا بقیه هم توصیه نکن عزیزم

شاید ایشون خانوادش خوشحال بشن..

همسرم دلیل من است. 💜🌱
من ازمایشم مثبت شد فقط ب مادر خودم و همسرم گفتم بعد هفته ۱۸ به بقیه منم نمیتونستم ب مامانم نگم اخه ...

آره منم همینطورم دو روز نشده میرم خونشون میگه مامان بزرگ نشدم😂

اوو چقدر به چیزای بد فک میکنی همیشه ب خوبی ها فک کن

بابا دارم میگم ب بچم نفرین میکنن،بعدشم ادم باید جنبه منفی رم درنظر بگیره،همین خواهرشوهرم سونو ازمایش نمیرف گف بچه اولم سالمه اینم سالمه،اما متاسفانه ناقصه😑

حتما عزیزم من واسه همه منتظرا دعا میکنم قبل اینکه خودمم باردار بشم.چون دعا در حق بقیه اول برا خودت ا ...

مبارکت باشه گلم لطفا واس منم دعاکن عزیزم اینماه دیگ بارداربشم😔🙏

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی
بابا دارم میگم ب بچم نفرین میکنن،بعدشم ادم باید جنبه منفی رم درنظر بگیره،همین خواهرشوهرم سونو ازمایش ...

خواهرشوهرت کارش اشتباه بوده عزیزم این وهمه میدونن

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
بیچاره خانواده شوهر  احتمالا نوه اونها نیست که بعضی ها اعتقاد دارن به اونها دیرتر بگین

😂😂😂

مقصر خودشونن همیشه ی کرمی دارن بریزن حتا برا نوه خودشون

همسرم دلیل من است. 💜🌱
😃😃اگه خدایی نکرده مشکلی باشه بقیه نفهمن بهتره

خدایی نکرده هم مشکلی داشته باشه وقتی بخای بچه رو بیندازی یا هرچیز دیگه می فهمن بعد طلبکارتم میشن چرا نگفتی

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱