2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم چشام تقریبا ریز هستن خط چشم تاتو کردم البته فقط پلک بالا

ببین پس حتما بگو سایز متوسط بزاره برات یه سایز از بزرگ کوچیکترو فکر کنم سایز ۱۲ میشه و حتما بگو پر پر بزاره تا جاییکه امکان داره پر باشه حتما جایی برو که کارشون خوب باشه اخه من عید پارسال ارایشگرم سرش شلوغ بود شاگرد گذاشت و باعث شد نصف بیشت مژه هام و از دست بدم و خدارو شکر با محلول رشد مژه سریتا مژه هام چنان بلندشد که دیگه نرفتم برای کاشت وازلین هم مژه هام و پر پشت کرد اصولا نمیدونم چرا ارایشگرا برای گذاشتن مژه پرو بلند مقاومت میکنن ولی تو اصرار کن من نتیجش و دیدم خوشگل میشه ریملم خواستی بزنی فقط به نوکش بزن البته ریمل نزنی بیشتر میمونه تا سه روزم نباید صورتت و بشوری البته چشات و و حمومم بری احتمال کنده شدن داره چشاتم نباید بمالی 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
درسته که میگن مژه های خودم هم میریزه؟

اگه خواستی برشون داری باید بری خود ارایشگره ریمو کنه اگه خوت بخوای بکنی اره مژه ات هم کنده میشه و اینکه وقتی داره چسب کاغذی  به زیر چشمت میزنه مراقب باش رو مزه های پایینیت و نچسبونه ک موقع کندن چسب کنده نشن و اینکه مژه های بالاییت و ب مژه های پایینیت نچسبونه کلا برا یه بار بد نیست ولی تکرارش نکن 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

کاشت مژه حتی از کاشت ناخن واجب تره انقدر که رو فرم چشم تاثیر میزاره دیگه اصلا نیاز به خط چشم و ریمل پیدا نمیکنی ریزشش هم اونجور که میگن نیست من همیشه کاشت دارم فقط موقعی که ریمو میشن همون تعداد مژه ای که تو طول ماه ممکنه بریزن همون تعداد میریزه چون با ریمور انجام میدن اصلا فشار به مژه ها نمیاد ولی نتیجه اش عالی میشه البته جای معتبر باید بری اونوقت دیگه بدون مژه نمیتونی یه روزم بمونی 

" دیدم که آدمی، اَز آدمی دریغ میشود "
ببین پس حتما بگو سایز متوسط بزاره برات یه سایز از بزرگ کوچیکترو فکر کنم سایز ۱۲ میشه و حتما بگو پر پ ...

عالی بود راهنمایی ت فقط یه سوال بنظرت اشکال شرعی داره یا نه منظورم مانع آب میشه

عالی بود راهنمایی ت فقط یه سوال بنظرت اشکال شرعی داره یا نه منظورم مانع آب میشه

خواهش میکنم گلم کاری نکردم من اطلاع ازون نظر ندارم ولی به نظر خودم چون چسبش فوق العاده کوچیک گذاشته میشه درحد یه نقطه قد سر سوزن و روی مژه خودت سوار میشه مانع رسیدن اب به مژه ها نمیشه بازم باید از علما سئوال کنید عزیزدلم