2777
2789
عنوان

دوستانی که استانبول رفتید..بیان بگین کدوم هتل رفته بودین راضی بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33251 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاطفه من هتل شرایتون تو منطقه آتاکوی بودم بینظیر بود صبحها سرویس به میدان تقسیم داشت وبعدازظهر هم میومدن دنبالمون خوبی این هتل این بود که ایرانى خیلی خیلی کم بود وإمکانات هتل هم بینظیر روبرو هتل هم مرکز خرید آتاکوی بود که عالى بود
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
ممنون عزیزم یعنی جزو خدمات هتل بود یا خدمات تور بود..این رفت و برگشتعا؟؟ کی رفتی؟؟ چقدر پول تور ات شد؟ کحاها برای تفریح و خرید رفتی که به منم توصیه کنی!! ممنون میشم اگع سوالهامو جواب بدی
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
عاطفه جون من عید استانبول بودم. هتلم hilton bomonti بود. خیییلی عالی بود. اطلاعات کامل رو تو این لینک نوشتم حتما بخون به دردت میخوره http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=880547 خوش بگذره بهت عزیزم. ولی اگه میتونی مدت سفرت رو بیشتر کن. ۳ شب به خیلی جاها نمیرسی به خصوص با بچه. موفق باشی
عاطفه من با تور نرفتم خودمون ازتهران رزرو کردیم وفقط بلیط تک گرفتم صبحانه و ورفت وبرگشت خدمات خود هتل بود من مرکز خرید آتاکوی جواهر فروم ومرکز خریداستانبول همون میدان تقسیم رفتم وبازار سرپوشیدش رفتیم و... پارک ابیش هم برو خیلی خوبه همچنین اکواریومش حتما برو وجزیرة تاپ کاپی خیلی خوبه هم با کشتی میری وهم کالسکه سوار میشی ودوچرخه هم میدن خیلی خوبه کأخ توپکاپى هم خیلی خوب بود من شهریور رفتم 7شهریور هوا شبها سرد بود ویک هفته بودم بازم سؤالى داشتى بپرس تو شهریور حراج هاى خوبی خورده بود تو مارک هاى Zara &mango nike عالی بود
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
Asur Hotel اتاق دابل با صبحانه، از شبی 210 هزار تومان 4 ستاره محل هتل: در منطقه «سلطان احمد» واقع شده و 200 متر تا ایستگاه مترو «مارمارا» فاصله دارد. تنها 10 دقیقه پیاده‌روی تا «ایاصوفیه»، «مسجد آبی»، «بازار بزرگ» و «بازار ادویه» فاصله دارد. تنها 5 دقیقه پیاده‌روی تا ترمینال قایق‌هایی که به تنگه بسفر می‌روند، فاصله دارد. امکانات هتل: اینترنت بی‌سیم رایگان غذا: بوفه صبحانه با سالاد و زیتون‌های متنوع