2777
2789
عنوان

دوستانی که استانبول رفتید..بیان بگین کدوم هتل رفته بودین راضی بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 33251 بازدید | 146 پست
ما روز اول که رسیدیم رفتیم دلما باغچه بعدازظهر چون سه شنبه بود و اولیویوم تخفیف داشت رفتیم اولیویوم و تا اخر شب اونجا بودیم روز دوم رفتیم توپ کاپی و مساجد گشتیم بعداز ظهررفتیم استانبول فروم روز سوم تور تنگه رفتیم و گشت تواستقلال بعداز ظهر جواهیر رفتیم من چون دخترم کوچکه زیاد قدرت مانور تو بیرون نداشتم حتما باید برای ظهر و استراحت میومدم هتل
یا رب نظر تو برنگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من اگه با پرواز صبح ماهان برین ساعت 10 تو هتلتون مستقر میشین برین صبح تا بعد از ظهر جاهای تاریخی که دوست دارین ببینین و در آخر با شام تو مک دونالد یا کباب ترکی برگردین هتل . روز دوم براین پارک آبی و شب هم برین استقلال و از مراکز خرید اونجا خریداتونو بکنین . روز سوم هم برین استانبول فروم و ایکیا ناهار و شام هم همونجا بخورین و شهربازی و آکواریوم هم برین و الباقی خریداتونو بکنین.
من 5 روز اقامت داشتم و چون از نظر زبان مشکلی نداشتم اکثر جاهای شهر که توریستها نمیرنو رفتیم و تمام جاهای دیدنی و مراکز خرید هم گشتیم و رستورانها و غذاهاشونو امتحان کردیم . البته شاید چون من کیش زندگی میکنم عادت داشتم...
من همه پروازها رو چک کردم فقط ماهان تو پروازهای ایرانی صبح رفت و شب برگشت داره البته ایران ایر هم داره ولی روزهای خاص در ضمن لارس پارک ما 10 رسیدیم صبح اتاق رو تحویل داد برگشتنی هم 2 ساعت دیرتر تحویل گرفت البته هردو بدون هزینه
یا رب نظر تو برنگردد
ببین خودتو برا خرید محدود نکن همه برندهای خود ترک مثل defacto و lcwakiki و.... تو همه مراکز خرید شعبه دارن بعضی مراکز حتی از یه برند دوتا شعبه دارن من زیاد از مغازه های تو تکسیم خوشم نیومد چون خیلی شلوغ و تنگ بودن
یا رب نظر تو برنگردد
راستش رو بخواهید ما اردیبهشت که رفتیم کیش کلی خرید کردیمو ولخرجی کردیم..اصلا تصمیم نداشتیم بریم استانبول..واسه همین زیاد دنبال خرید نیستم..ولی خب چون میگن قیمتها خیلی خوبه..نمیشه که خرید نکرد
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]