2777
2789
ممنون که اومدید دوست جونااااااااااااا
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخخخ..خوب مگه جز اینها هم مگه آدم قصد دیگه ای هم میتونه داشته باشه..شماهمه رو میخواستی کههه
خنده بزرگ ترین اسلحه در جنگ زندگیست...امیدوارم همیشه مسلح باشید..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
من کلا سه روز میخوام برم..میشه راهنمایی ام کنی که روز اول کجاها برم..و روز دوم و سوم هم چه جاهایی برم ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم کنند
من خیلی تحقیق کردم و در نهایت توی محله ای که هتلهای اروپاییها بود رفتیم و حضوری هتل گرفتیم. هتل گلدن هرن تو محله گلحانه که البته چون جمعه رسیدیم هتلهایی که میخواستیم پر بودن ولی هتل 4 ستاره و خوب و تمیزی بود. از همه مهمتر رستورانش حالت پنت هاوس داشت و کل استانبول رو میدید. سر کوچه هم ایستگاه تراموا بود که به همه قسمتهای استانبول دسترسی داشتی.