2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۲۴ماهگی وزنش ۱۱.۵وقدش ۹۷..خیلی لاغره هیچی نمیخوره نمیدونم چکار کنم

حتما شیر خوب میخوره... شیر خودتو بهش میدی ؟پسر من برعکسه روزی یه لیوان شیر میخوره ولی غذا خوب میخوره... البته فقط با بازی.... نگا کردن تلویزیون برنامه روما دیانا.... تو هم برو براش فیلم بازی بچه ها دانلود کن.... شاید وقتی داره این چیزا رو نگا میکنه راضی به غذا خوردن بشه مثل پسر من

پسر من 18 ماهشه 9400 وزنش 80 قد .چیکار کنم بیشتر رشد کنه 

روزی یه لیوان شیر خشک بهش بده... وعده های غذاییشو تمام تلاشتو کن که کامل بخوره.... فیلم بازی بچه های دانلود کن بریز تو تلویزیون بلکه غذاشو بخوره

روزی یه لیوان شیر خشک بهش بده... وعده های غذاییشو تمام تلاشتو کن که کامل بخوره.... فیلم بازی بچه های ...

سلام 5زیرم من واقعا به راهنمایی سما نبهز دارم در مورد شیر نخوردن دخترم تو رو خدا جواب بده میخوام ببینم شما چه کردی با شیر نخوردن پسرتون

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها