2777
2789
عنوان

شکم بند بعد از سزارین

172 بازدید | 3 پست

بچه ها من تو نی نی سایت جستجو کردم اکثرا گفتن بعد از سزارین شکم بند پاک سمن بستن. الان رفتم تو دیجی کالا تنوع زیادی داره. کدوم مدلش رو بگیرم؟ طبی یا لاغری؟ هر کدوم چند مدله. و اینکه سایز رو چجوری بگیرم وقتی هنوز زایمان نکردم‌؟

نه عزیزم ایرانی نخر، مارک اپو اونم شکم بند باشه اصلا مدل شورتی نخر. خود دارو خونه هم بگی برا زایمان میخام بهت میگه کدومو برداری

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود بیمارستان بهتون میبنده و حساب میکنن. واسه منو دقیقا بعد عملم بستن ولی من خیلی اذیت میشدم حس میکردم بخیه هام دارن جر میخورن دو سه روز بیشتر نتونستم ببندم ولی شنیدم چسبندگی هم میاره دیگ نمیدونم خب چند هفته طول میکشه رحم دوباره برگرده بجای اولیه خودش وقتی برگرده شکمت نرمال میشه زمان باید بدی