2777
2789
عنوان

باردار ها بیاید

110 بازدید | 12 پست

بچه ها من خواب بودم در میزدن بعد آیفون نمیدونم چش بود در باز نمیکرد. چشمام پر از خواب بود رفتم در باز کردم با عجله. نمیدونم تند راه رفتم دویدم یادم نیست .بعدم تنگ آب بلند کردم آخه یه مهمون اومد سر زده منم تنها بودم .الان شکمم درد میکنه انکار یه نقطه یا رگ بهم فشار میاره .راه رفتم سخته نگرانم جیکار کنم .سه ماه و نیممه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

هیشکی نیست جوابم بده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لکه بینی نداری مشکلی نیست فقط استراحت کن فشار اومده بهت خودم همبنجوری بودم

نه ندارم ولی درد دارم دراز کشیدم  میترسم 

ان شاءالله که بهتر میشی  جفتت پایین نیست؟

نه دکتر بهم نگفت 

چیزی نیست با استراحت خوب میشه اگه با استراحت خوب نشد برو دکتر  منم از این دردا داشتم موقعی که ...

کار سنگین نکردم فقط تنگ آب بلند کردم .و راه رفتنم شاید تند بوده همین .چون این سه ماه هیچ کاری نکردم فکر کنم فشار بهم اومده 

کار سنگین نکردم فقط تنگ آب بلند کردم .و راه رفتنم شاید تند بوده همین .چون این سه ماه هیچ کاری نکردم ...

احتمالا برا همین بوده 

بارداری سخته زمانی که ماه آخر میرسی میبینی این دردا چیزی نیست دیگه ماه آخر کلافه میشی 

ان شاءالله بارداری خوبی داشته باشی عزیزم فقط استرس رو از خودت دور کن توکلت به خدا باشه

احتمالا برا همین بوده  بارداری سخته زمانی که ماه آخر میرسی میبینی این دردا چیزی نیست دیگه ماه ...

ممنون عزیزم همچنین ❤😚