2777
2789

حتما باید برم تو کما برام دعا کنید😢خیلی داغونم منی ک هر لحظه میمیرم.  

قلبم در حال انفجاره زندگیم رو هواست😭😭😭دعا کنید به حق ولایت امام علی خبر خوبی بهم برسه تو این هفته شوهرم سرش به سنگ بخوره زندگیم درست بشه. با دلای پاکتون واسم دعا کنید

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود 

به حق این عید هرچه سریعتر شفا 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 
عزیزم دور از جونت ان شالله همش درست میشه..

ممنونم عزیزدلم 😔

لطفا واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستین. حال دلم خوب نیست...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🙏🌺🌺

انشاالله همه حاجتاشوتو بگیرن تو هم بگیری عزیزم.دو رکعت نماز حاجت به نیت خلاصی از مشکلت بخون،و به خدا بگو:خدایا دستم رو برای کمک فقط بسوی تو دراز کردم،در خونه ی تورو زدم بحق عشق علی و زهرا،بحق عزتت  منو دست خالی بر نگردون..

هفتاد بار هم سوره حمد رو بخون،پیغمبر گفته اگه بخونی و مرده زنده شد تعجب نکن.

منم دعا کن،شرایطم شبیه توئه تقریبا...

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
انشاالله همه حاجتاشوتو بگیرن تو هم بگیری عزیزم.دو رکعت نماز حاجت به نیت خلاصی از مشکلت بخون،و به خدا ...

سوره حمد خوندم نماز خوندم 😭 بازم امیدم به خداست. امشب دوباره میخونم.  چند ماهه تو برزخم.  خیلی حالم بده . ان شاءالله مشکل توام حل بشه عزیزم🙏❤️

سوره حمد خوندم نماز خوندم 😭 بازم امیدم به خداست. امشب دوباره میخونم.  چند ماهه تو برزخم.   ...

نماز کن فیکون رو  با اعتقاد قلبی  و در سکوت بخون.از اسمش معلومه..خیلی مهمه.فدات شم خودتو بسپار بخدا و از رحمتش ناامید نشو.فقط از خودش بخواه.

منم دعا کن

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
نماز کن فیکون رو  با اعتقاد قلبی  و در سکوت بخون.از اسمش معلومه..خیلی مهمه.فدات شم خودتو ب ...

ممنونم عزیزدلم باشه حتما میخونم مرسی که گفتی. محتاجم به دعا. تو ثواب نماز هم شریک میشی چون  من تا حالا نشنیده بودم. ان شاءالله عاقبت بخیر بشی. ان شاءالله مصلحت خدا با خواسته هات یکی باشه ❤️🙏