2777
2789
عنوان

قهرباخانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
نه باهمسرآشتی هستیم اما خب پدرشوهرم بینمون هی اختلاف میندازه بهش میگ نروتاتکلیف زندگیت معلوم بشه

عزیزم تو با حرفای خوب همسرتو قانع کن 

بگو که چقدر خوشحالی درکش زیاده و مثل خانوادش فکر نمیکنه و از این حرفا 

من جای شما بودم میگفتم حال بد برای همه هست نه فقط پدر من

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال پدرتون در چه حد بده ؟!؟

لازم بود عقب بندازي 

تو هم قهر كن 😒😒😒😒😒

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
هزیزم اصلا توهیچکاری نمیکنی اونابایدخودشون بیان منم ۱ماه قهربودم هروزمیخواستم زنگ بزنم بهش داداشم که ...

تاالان ک پاپیش نزاشتم..

اما همین هفته عروسی دخترعموی شوهرمه مجبوربودم برم چون باخودش خیلی دوستم بخاطرعروس رفتم یکی ازمراسمش روپدرشوهرمو ک اصلاباهاش حرف نزدم

وب مادرشوهرم فقط سلام کردم اونم جواب دادهمینننن

مادرشوهر بهتره ب گوشم رسیده ک حرف نداره آشتی کنبم اما پدرشوهرم خیلی بددددددددد

هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت

تاالان ک پاپیش نزاشتم.. اما همین هفته عروسی دخترعموی شوهرمه مجبوربودم برم چون باخودش خیلی دوستم بخا ...

بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میان طبقه پایین هستم اینجا 

عزیزم تو با حرفای خوب همسرتو قانع کن  بگو که چقدر خوشحالی درکش زیاده و مثل خانوادش فکر نمیک ...

اوهوم  وقتی پیشمه راصیش میکنم خوب میشه اما واااای دوباره بره خونشون

بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میا ...

خدانکنه عزیزم...

اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا 

انشاالله من باشم ببینم جوابشون روداده

بنظرتون امشب هم خونه مامانجون شوهرم دعوتم برم؟؟؟؟

مادرشوهرواینام هم هستن؟؟

برم))چجوری رفتارکنم؟؟؟

بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میا ...

خدانکنه عزیزم...

اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا 

انشاالله من باشم ببینم جوابشون روداده

بنظرتون امشب هم خونه مامانجون شوهرم دعوتم برم؟؟؟؟

مادرشوهرواینام هم هستن؟؟

برم))چجوری رفتارکنم؟؟؟

نباید واسشون ازهمون اول کارمیگردی بیش از حد ک وظیفه ات نشه

[QUOTE=101632752]خدانکنه عزیزم... اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا  انشاالله من باشم ببینم جوابشون روداده ب ...[/QUOTE اگه شوهرت یاکسی اومددنبالت برو سرسنگین باش تاصدات مزدن اصلاحرف نزن