fvorojak مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 عنوان قهرباخانواده شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست سلام دوستانمن بابام تصادف کرد۲هفته مونده بودبه عروسیم ماعروسی روعقب انداختیم بحاطراین خانواده شوهرم بامن وخانواده ام قهرن.بایدچیکارکنم بنظرتون؟؟؟ 1398/05/28 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 اميدوارم پدرتونم زود تر سلامتيشونو به دست بيارن🙂 ممنونم عزیزم
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19532 نه باهمسرآشتی هستیم اما خب پدرشوهرم بینمون هی اختلاف میندازه بهش میگ نروتاتکلیف زندگیت معلوم بشه عزیزم تو با حرفای خوب همسرتو قانع کن بگو که چقدر خوشحالی درکش زیاده و مثل خانوادش فکر نمیکنه و از این حرفا من جای شما بودم میگفتم حال بد برای همه هست نه فقط پدر من صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
mehrbano21 عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2266 حال پدرتون در چه حد بده ؟!؟لازم بود عقب بندازي تو هم قهر كن 😒😒😒😒😒 ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 هزیزم اصلا توهیچکاری نمیکنی اونابایدخودشون بیان منم ۱ماه قهربودم هروزمیخواستم زنگ بزنم بهش داداشم که ... تاالان ک پاپیش نزاشتم..اما همین هفته عروسی دخترعموی شوهرمه مجبوربودم برم چون باخودش خیلی دوستم بخاطرعروس رفتم یکی ازمراسمش روپدرشوهرمو ک اصلاباهاش حرف نزدموب مادرشوهرم فقط سلام کردم اونم جواب دادهمیننننمادرشوهر بهتره ب گوشم رسیده ک حرف نداره آشتی کنبم اما پدرشوهرم خیلی بدددددددددهیچوقت نمیبخشمش هیچوقت
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 بذار بیان دست بوسید الان ییک ماه بیشتر ک قهریمفقط خواستن بپاشونن بین منو و همسرم رواشتی نه
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 وا چه بی درکن..شما نباید کاری کنی عزیزم اونا باید درک کنن خو درکش روندارن دیگ اگ داشتن اینجوری نبودن
poiuytrewq عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 709 تاالان ک پاپیش نزاشتم.. اما همین هفته عروسی دخترعموی شوهرمه مجبوربودم برم چون باخودش خیلی دوستم بخا ... بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میان طبقه پایین هستم اینجا
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 بابات آسیب دیده بود پاشون بدجوری شکسته بود اتاق عمل رف تایه مدت هم دکترگفتن پاشو اصلا زمین نزازه
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 عزیزم تو با حرفای خوب همسرتو قانع کن بگو که چقدر خوشحالی درکش زیاده و مثل خانوادش فکر نمیک ... اوهوم وقتی پیشمه راصیش میکنم خوب میشه اما واااای دوباره بره خونشون
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میا ... خدانکنه عزیزم...اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا انشاالله من باشم ببینم جوابشون رودادهبنظرتون امشب هم خونه مامانجون شوهرم دعوتم برم؟؟؟؟مادرشوهرواینام هم هستن؟؟برم))چجوری رفتارکنم؟؟؟
fvorojak مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 22 بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میا ... خدانکنه عزیزم...اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا انشاالله من باشم ببینم جوابشون رودادهبنظرتون امشب هم خونه مامانجون شوهرم دعوتم برم؟؟؟؟مادرشوهرواینام هم هستن؟؟برم))چجوری رفتارکنم؟؟؟نباید واسشون ازهمون اول کارمیگردی بیش از حد ک وظیفه ات نشه
poiuytrewq عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 709 [QUOTE=101632752]خدانکنه عزیزم... اوهوم واگذارشون کردم ب خوود خداااا انشاالله من باشم ببینم جوابشون روداده ب ...[/QUOTE اگه شوهرت یاکسی اومددنبالت برو سرسنگین باش تاصدات مزدن اصلاحرف نزن
emma6665 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2517 خو درکش روندارن دیگ اگ داشتن اینجوری نبودن خب توام کاری نکن عزیزم
emma6665 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 2517 بمیرم بران گاگذارش کن بخدا الان منم این هفته نرفتم خونشونوتمیزکنم هیچکدومشون باهام ن حرف میزنن ن میا ... مگه شما هردفعه میرید خونه شون و تمیز میکنید؟؟
poiuytrewq عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 709 مگه شما هردفعه میرید خونه شون و تمیز میکنید؟؟ اره بخدایامیرفتم خودش زنگ میزدبیابالاجاروبکش فلان بکن پردموبزن پردموبدوز خیلی چیزا