2777
2789
عنوان

تاول روی پای کودک

10144 بازدید | 17 پست

بچه ها چند روزیه اینا روی پای پسرم زده...یدونه هم کف پاشه..اوایل فکر کردم گزیدگیه ولی الان شبیه تاول شده...کسی تجربه مشابهی داره؟ هفته ی دیگه وقت دکتر داره...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه آبله مرغونه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
توی دهنش هیچی نیست؟ ممکنه ویروس دست و پا و دهان باشه که چیز خاصی نیست و باید دوره ش بگذره.

نه تو دهنش نزده

واقعا؟😨 کلا سه تا دونه ست اخه

چندروزه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اوف قربون پاهای کوچولوش. به احتمال زیاد ویروسه نگران نباش.

ممنون گلم...پیش متخصص اطفال ببرم یا پوست؟

سه چهار روز

اگه بیشتر شد ببر دکتر.

پسرمن یک ماه پیش ویروس گرفته بود اولش تب کرد بعدش کف دست و پا و باسنش و تو دهنش جوشهای این شکلی زد ولی ریز بود.یک هفته بعدش خوب شد.دکترنبردم.