2777
2789
عنوان

شوهرم حتی

1434 بازدید | 116 پست

عرضه نداره منو مشهد ببره

سه ساله داره میبره

ایت دفعه گفته با دوستم بریم

حالا اونا 3تا بچهدارن هرجا زنگ میزنیم کمتر شبی 100تومن نیس ...دوستش اول گفته اول برج...باز گفته تا سوم مرخصی ندارم..باز جا پیدا میکنیم میگه شبی 300میفته مگه دیوونه ایم

دمشو گره زده ب دم همه

دلم خونه ازش

حالم از همه چی بده

همه چی😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد رو مخ شوهرت نرو

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

خيلي ناله ميكني....

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
صبر داشته باش فقط همینو میتونم بگم

خدا دردش میده صبرش نمیده

امروز رفته کمک مامان جونش مامانشم عوض تشکر گفته پول خونه رو ندادی

گفتم مزد زحمتتو گرفتی

افرین

بازم برو خرحمالی

من تومشهدسراغ دارم شبی ۵۰نزدیک حرم خونش بزرگ وتمیز

عه .دمت گرم ادرسی شماره ای چیزی بده استفاده کنیم 😉

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.