2777
2789
چه رشته هایی

هر رشته ای که بخوای

من دانشگاه کرمانشاه بودم

بعد بخاطر تغییر محل زندگی ترم اخرمو تهران خوندم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته هایی رو میشه همینطوری انتخاب کرد و رفت

از پزشکی خبر ندارم

ولی بقیه رشته ها میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

هر رشته ای که بخوای من دانشگاه کرمانشاه بودم بعد بخاطر تغییر محل زندگی ترم اخرمو تهران خوندم

سلام عزیزم خوبی ببخشی 
راستش من میخوام ورودی بهمن باشم امسال بعد جواب درست حسابی بهم نمیدن شما اطلاع دارین که چجوریه مثلا مهر و بهمن رشته های متفاوت ثبت نام داره؟من تربیت و اموزش ابتدایی میخوام کاردانیشو ازاد بگیرم میتونم؟ و اینکه شهریش چطوریاس بیشتر از چهار تومنه؟

سلام عزیزم خوبی ببخشی  راستش من میخوام ورودی بهمن باشم امسال بعد جواب درست حسابی بهم نمیدن شما ...

پیام سال ۹۸ ریپلای کردی

میگی قیمت چنده الان😂😂😂😂

خیلی خوب بود

باور کن نمیدونم الان