2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی. میشه بیشتر توضیح بدی؟

عزیزم برای تبلیغ غدیر پویش فقط به عشق علی راه انداختن که هرکس هرچی که درتوانشه یا کمک مالی یا توشغل خودش فقط به عشق علی یه کمکی میکنه.یه نانوا اونروزتایه تعدادی نون صلواتی میده یکی غذا میده بهداندازه توانش یکی به یهمستأجرتوپول پیش کمک میکنه یکیتوعیدغدیرکفشای مردمی که اومدن جشن واکس میزنهو....

منم دوس دارم شرکت کنم اما نمیدونم در چه موردی باشه  شیرینی پخش کنم ؟ شارج بخرم هدیه بدم 😉

فضولی نباشه شغل همسرت چیه ازاون طریق کمک کن یکی چاپخونه داشت اونروز هرتعداد سفارش تراکت ۱۱۰تاش به نیت امام علی رایگانه

ما مهمان دعوت کردیم وعلاوه برشام ودسر واینا میخوام یه کیک خیلی خوشگل درست کنم ( دعاکنید خوب درآد) علاوه بر این یه مبلغی به یکی از مسجدای بزرگ شهرمون دادیم برای افطاری شب عید.هیچ نذری هم نداریم.فقط به عشق حضرت علی .سروریه آقامون رو جشن میگیریم😍😍😍😍