2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اخه من خییلی زیاد خواب میبینم خیلیاشونم تعبیر میشن ولی از این خوابا نمیبینم اصلا خیلی امامارو ...

من یه زمانی خیلی خواب ائمه رو میدیدم ولی همه جا جار میزدم و میگن خیلی اشتباهه نباید گفته بشن

امام زمانو ب جدش قسم بده 

نمیدونی چه ارادتی به آقا سیدالشهدا دارم قربونش برم ۳سال پیش کربلا که رفتم ۳تا حاجت بزرگ ازش خواستم اقا قربونش برم در عرض ۱ماه حاجت روام کرد یعنی دیوونش بودم دیوونه تر شدم  

من یه زمانی خیلی خواب ائمه رو میدیدم ولی همه جا جار میزدم و میگن خیلی اشتباهه نباید گفته بشن

مامانم قبلا خیلی زیاد خواب میدید اونم از بس گفت دیگه الان خیلی کم شده سالی یبار قبلا هرشبب نیت ی نفر میخوابید و واقعا خوابایی میدید که تعبیر میشدن 

راستش من خونواده مذهبی ندارم خودم خیلی مذهبی و ارادتمند اهل بیتم یه برادر دارم با آبجی بزرگم اصلا اهل بیتو قبول ندارن مدام منو عقایدمو مسخره میکنن من همیشه دلخور میشم ازشون

یه شب نشسته بودیم دور هم  دوباره بحث این مسائل شد اونا باز شروع کردن اهانت کردن

شبش خواب دیدم برادرم حرم حضرت علی رو داره آتیش میزنه آبجیمم داره تحریکش میکنه بدتر خدا شاهده مثل شیطان شده بود آبجیم منم تو خواب فقط جیغ میزدم و دستای داداشمو میگرفتم و التماس میکردم میگفتم به بچه کوچیکت رحم کن آخه اون موقه بچش تازه دنیا اومده بود