2777
2789

عزیزم برو دکتر حتما منم همین طور بودم سونو گفت برو حتما همین الان نشون دکترت بده تا نشون دادم فرستاد بیمارستان برا سونو ۳۷ هفته بودم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام بدونم اگه کیسه آبه آماده شم برا زایمان 

عزيزم به سلامتى براى منم دعا كن نىنىم سالم باشه استراحت كنيد تا سوراخش بزرگ نشه راستى نىنى تون چيه ؟

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

رفتم اونجا نوار قلب بچه گرفتن و تعداد حرکاتش .تو ۲ساعت بعد گفتن باید بری زایمان آمپول فشار زدن .چون دیابت بارداری داشتم یا نمیدونم خودش ضربان قلب بچه کم شد سز کردن

میخام بدونم اگه کیسه آبه آماده شم برا زایمان 

بنظرم بری بهتره سهل انگاری نکن عزیزم من هفته ۳۴ درد زیرشکم داشتم همه میگفتن طبیعیه طبیعیه چقد دکتر میری نریا ال و بل ۴۸ ساعت نرفتم روز سوم خون دیدم رفتم بیمارستان گفت داری زایمان میکنی خانم😔

وای چه بد الان برم بیماریتان ینی 

ینظرم بری بهتره خیالت راحت میشه.فقط استرس نگیر که ضربان قلبت بالا میره بچه هم همین طور .ان شالله هیچی نیست