2777
2789

خونریزیم بعد زایمان تا پنج روز متوسط میومد! بعدش هم تا ۱ماه هر از گاهی لکه میدیدم ولی امروز خونریزی داشتم مثل موقع پریودی بعد یک ماه هنوز چهل روزم نشده ک زایمان کردم.عادیه؟یعنی پریود شدم؟؟؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اره عزیزم عادیه نگران نباش

ممنون گلم❤❤❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زایمان طبیعی چطور بود؟ خیلی درد داره؟ 

واس من۶ساعت طول کشید.قبل این ک بستری بشم۳سانت دهانه رحمم باز بود.رفتم بستری شدم ولی نزاشتم امپول فشار بزنن.دردای اول قابل تحمله ولی دردای اخر ک بچه میخواد بیاد افتضاحه یعنی نای باز کردن چشامم نداشتم از درد شدید.ولی بچه ک بیرون اومد همه چیز تموم میشه اصلا دردی نمیمونه! در کل باید صبرت زیاد باشه تا بتونی زایمان طبیعی کنی من آخراش دیگ واقعا نمیکشیدم