2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیای بده اعصاب داغون یه جورخستگی ازهرطرفم میریزن خونت دیگه اطرافیانم کم درک باشن که بدترسریع حرف دعوادرس  میش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

مامان منم بلد نبود... خودم کار می‌کردم. حس دلتنگی و خفگی داشتم مخصوصا غروب ها شوهرم سر حسودی بچه قهربود. فقط یخچال رو پر میکرد... میدونم نباید بد بگم ولی واقعا حس وحشتناکی بود... همش خسته بودم. همش باید هر دوساعت بیدار میشدم. زیر دستگاه بود سه شب تو خونه هر دوساعت باید درش می‌آوردم.... شوهرمم بعد یک ماه بهتر شد ولی کلا یکسال طول کشید تا عادی شه شرایط. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

خوب بستگی داره

من دوست داشتم دوران اولیه رو حتی نصف شب بیدار میشدم شیر میدادم رو دوست داشتم

سخت نگیر وقتی دنیا امد هروقت خوابید شما هم بخواب

از وقتی الرژی و رفلاکس شروع شد و بدخوابی شدید و شیر نخوردن...

تن درد داری 

بدنت ضعیفه

عرق میکنی شدید و هنوز ورم داری

سینه‌هات شدیدا درد میکنه و باد کرده است و نک اش زخم

از کم‌خوابی رو به موتی

هورمونات سقوط آزاد کرده، استرس داری، عصبی هستی و شدیداااااا ناراحت

یه شیکم سیاه و آویزون داری که دلت نمیاد نگاش کنی

....همینا یادم میاد فعلا

یادت میره زاییدی همش مواظب شیکمتی😂😂

وای 😂😂😂

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

خوبیش این بود ب همه گفتیم نیاید خونه.. میخوایم ولیمه بگیریم.. دیگه از مهمون بازی راحت بودم. فقط مادر شوهر و پدر شوهرم سر میزدن  مامانم بود 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
تن درد داری  بدنت ضعیفه عرق میکنی شدید و هنوز ورم داری سینه‌هات شدیدا درد میکنه و باد کرده ا ...

حسابی تو دلشو خالی کردی😂

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

اولا مبارکه و انشالله بسلامتی بیاد بغلتون.

دوم مثبت فکر کنید تا اتفاق بیفته.

سوم من در تمام بارداری گوله ی انرژی و شادی بودم. اما بعد زایمان دچار ترس و حمله عصبی و ... شدم. همش گریه میکردم و میترسیدم اگه بخوابم بچم دور از جونش بمیره.

اما.... اینا موقتیه و اثر افت هورمونا و داروی بیهوشی.

به همسرتون بگید از الان که مراقبتون باشه و ادمای با روحیه و شاد کنارتون باشن.

سعی کنید بخندید و شاد باشید.

تن درد داری  بدنت ضعیفه عرق میکنی شدید و هنوز ورم داری سینه‌هات شدیدا درد میکنه و باد کرده ا ...

😩😩😩😩بخدا اگه قبل از بارداری م این پستت رو میخوندم هرررررگز بچه دار نمیشدم ترسیدممممم