من و همسرمممم , خونواده جفتمونو هم ی درجه احترام و محبت
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
سعی میکنم بی طرف باشم ، اینجور دو طرف نظراتم زو قبول دارن و روم حساب باز میکنن ،پس دلخوری زیاد بوحود نمیاد
بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
موضوع بد متوجه شدید هدف آینه که آگه خدای نکرده شما از دست خانواده همسر دلگیر شدید چرا تاوان اشتباه ...
آهااا
ببخشید من بد متوجه شدم
خب این حس هست که هرکدوم نماینده خونواده هستن.بخاطر همین اکثر وقتا دلخوری از خونواده به دعوای زن و شوهر میرسه
حرفتون درسته که این روش مناسب نیست.ولی خب چیزیه که خیلی وقتا وحود داره.مگه اینکه مدیریت دوطرف خیلی خوب باشه
بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
ما با هم خیلی این مشکل رو نداشتیم.جفتمون خیلی مراعات همو میکنیم.قلق هم دستمونه.مثلا اگه من ناراحت بشم از دست خانوادش و ببینه یکم بد عنقم سعی میکنم غر نزنم اونم تا ببینه سعی میکنه از دلم دربیاره تا به دعوا نرسه.پس از چشم همدیگه نمیبینیم.ولی خب گاهی پیش میاد
اجتناب ناپذیره